Hop til indhold

Recommended Posts

Var I dag på besøg hos Nina Wellness 

https://www.escortguide.dk/P/nina-thai-massage-29967.html

Fik massage af en der hedder Hung.

Sød og smuk pige som havde store jader.

Snaksagligt og fræk.

Massage var lidt hist og her og leg. Men kemien var god.

HJ og lidt prostata massage er også godkendt. 

Derfor var oplevelsen god nok. 

Kommer tilbage og ser om hun kan tilbyde noget b2b næste gang, da hun havde en lækker krop.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej,

Har selv for nyeligt været på besøg i denne klinik. Genkender dog ingen ved det navn (Hung) og jeg har da efter været der flere gange og mødt 3 forskellige.  

Der reklameres med ny smuk pige på deres side og ja det kan være Hung eller hende jeg træf sidst Lotta. Lotta er noget yngre end "de faste" og som jeg kan forstå har hun lejlighedsvis vagter. 

Tog den store tur med Lotta med det samme da jeg blev noget fortryllet af hendes venlige og udadvendte væsen. Det hjalp selvfølgelig også at hun så ret sprød ud i hendes stramme t-shirt og bukser. Normalt ville jeg nok have brugt en mere tilbageholden fremgangsmåde - altså starte med oliemassage og se hvad der måtte ske under den seance. Havde jeg valgt det ville jeg nok ikke have haft kommet så langt i det hendes massage ikke var noget at skrive hjem om. Hendes sjaskeri med olien havde ringe effekt og pludselig smider hun sig på maddresen og beder mig give hende massage - wauw. Efter flere ja måske hundred gange massage skulle man tro man havde en idé om hvordan det gøres uden at fokuserer på noget intimt. Men der foran mig ligger denne lille mørke frække thai med en noget så lækker røv og med let spredte ben, ja hvad jeg.....massér balder og inderlår med de sædvanlige strejf af de ædle dele.

Vi skulle jo nok hurtigt videre til den mere frække del af aftalen som klart var en større del af hendes spidskompetencer he he.

Ud over at hun har plastik boobies som en stor del af thai'erne har, så havde hun en for mig lækker krop, blød og glat hud stramme faste balder. En krop der har sat sig fast på min hornhinde. Efter sex fik jeg lidt mere massage og da jeg ligesom reagerede bestemte steder på ryggen af hendes massage, fik hun gang i den. Pludselig var hun som forandret, " hvor gør det ondt" spø'r hun og jeg får en mere godkendt massage hvor der trykkes virkeligt godt igennem. Hun siger også at jeg må komme igen så vi kan få behandlet mig færdigt. Med al den olie på kroppen spørger hun om jeg vil i bad (har jo betalt for fuld pakke) så op i spa'en og hun hopper med og så er det faktisk lige før vi ender i en ny omgang hed sex. Helt vild lækkert.

Jeg kunne forestille mig vi mænd herinde alle gennemgår vores eskapader i hovedet bagefter -sådan en lille film med os selv i hovedrollen. Det gør jeg i al fald. Jeg kom frem til at hun muligvis var så ny at hun faktisk var nervøs, at jeg nok vil tage en tur mere sammen med hende og se om de indre billeder holder stik.

Ja Dragondog1 - måske burde jeg have lavet en seperat anmeldelse af stedet, men valgte at holde mig her da den jo fint dækker over stedet " Nina Wellness Lybækgade" 

Jeg vil ikke på prisen men den er ret tæt hvad man giver andre steder for en hel fuld time med hele pakken.

 

mvh Amar Lover

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun hedder faktisk Gung. Ordbogen oversættere auto til Hung. Lotta hedder hun også, fordi mange svensker ikke kunne sige Gung.

Jeg vil også gerne tage den store tur med hende, men synes generelt at fuldpakke hos Thaier er dyrt.

Men vi havde en sjov lille stund sammen:-) synes jeg

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej igen,

Var faktisk forbi i den forløbne uge. Øjebliksbilledet på personale siden er at jeg mødte Linda - som er svær at gætte alderen på - dog er hun vældig sød og rar. Havde en idé om at jeg igen skulle møde Lotta, som er den eneste jeg har mødt der som taler svensk. Jeg spurgte så Linda hvem Hund/Gung er og fik oplyst at hun er i Thailand pt. og da jeg var der 3 uger tidligere netop hos hende (vidste ikke hendes navn) men er hun er vel nok den ældste af de 3 der pt. begår i butikken. Jeg spurgte direkte Linda hvem Hung er og det er hende der er hjemme i Thailand. 

Så Hung / Gung , Linda og Lotta. Linda er alders mæssig den mellemste (mit gæt) Lotta er vel i trediverne tæt på 40 , men med en super krop dog med plastik bryster. Hun er desværre svær at få aftale med når man som jeg kommer i dagtimerne og aldrig i weekenden.

F.eks. skrev jeg sms med troede jeg Lotta, så viste det sig at være Linda som skriver pære dansk mens Lotta som skrev til mig en weekend om jeg kom derned er let at afsløre netop pga. det svenske. Linda beklagede at hun havde skrevet til mig som at det var Lotta. De roder altså godt rundt i det selv. Svært hvis man gerne vil have en bestemt massør.

Bare min oplevelse.

God dag - Amar Lover

Del dette indlæg


Link til indlæg
Joma123 skrev, for 20 timer siden:

Er det nogen der har været her for nylig der kan sige noget om oplevelsen? :)

Jeg har lige været der ved Linda. God hård massage. Sød og køn pige, What not to like? Kommer helt sikkert igen

Del dette indlæg


Link til indlæg
hurtigkarl skrev, for 16 timer siden:

Jeg har lige været der ved Linda. God hård massage. Sød og køn pige, What not to like? Kommer helt sikkert igen

Det lyder godt. Hvor gammel vil du skyde hende til at være? Og var det med fp?

Del dette indlæg


Link til indlæg
hurtigkarl skrev, den 15.4.2019 at 14:12:

Sendt dig pm

Hvorfor PM i stedet for at dele med fællesskabet?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...