Hop til indhold
Prinz

Karol - latina trekant i Aarhus

Recommended Posts

Jeg har gennem noget tid haft lyst til 2 piger på en gang. Selv om pigerne ofte er 2 eller 3 det samme sted, så er det dog svært at lure på forhånd, og ikke mindst vide om de tilbyder 3 kant. Mit gp budget er ikke til først at skabe en fast relation, og så få tilbuddet ad den vej. Så jeg må se hvad jeg lige falder over i annoncer. 

I dag fik jeg så øje på denne annonce https://www.escort-side.dk/VI-ER-2-ARGENTINA-SMUKKE-PIGER?ad-id=7794 med 2 i mine øjne tiltrækkende latinaer :) Man kan selvfølgelig ikke forlade sig på at man møder det man ser på billederne, men de havde også en video, som betragteligt øger troværdigheden. Og det er de 2 piger i videoen, som man får fornøjelsen af :)  

Kommunikation omkring en aftale gik nemt (det blev dog gjort klart at jeg skulle være dansk, for at få lov til at lege frækt) 

Jeg blev som sagt modtaget af de 2 piger i videoen og de havde ikke ret meget tøj på :wub: De holder til i en ganske nydelig lejlighed, klart over standard af hvad man ellers oplever udenlandske piger lejer sig ind i. 

Lidt svært at koncentrere sig om betalingen med 2 "små" latinaer" wimsende rundt om en :D Begge piger var bestemt berøringsvenlige.... især efter jeg lige havde fået varmen i hænderne, hvilket jo er forståeligt nok :) 

Pigerne er spansk talende og det engelske lader noget tilbage at ønske. De er faktisk svære/umulige at have en samtale med på engelsk, med body language fejler ikke noget, og jeg fik på skift pillet den smule tøj de havde på af. Karol eller Carol er den ældste af pigerne og hende der giver den i særklasse bedste service :wub: Hun gav et virkeligt lækkert blow, mens den anden pige, som jeg ikke rigtig blev klar over navnet på wimsede rundt med berøring og kys/slik på mine brystvorter. Da jeg ville have blow af den yngre latina, begyndte hun at finde gummi frem..... hmmmmm det var bestemt ikke aftalen, ja jeg beklager, men blow med gummi giver mig bare ikke rigtig noget, og havde det ikke været fordi jeg allerede var lirret godt op af et lækkert blow fra Karol, havde det helt sikkert lagt en dæmper på stemningen. Jeg lod det passere og lod forstå jeg ville knalde. Igen var Karol den i særklasse bedste at interagere med, og hun er helt med at der bliver gået til den :) 

Det kneb noget med den yngste af dem. Tænder man på en yngre latina og kan nøjes med lidt kropslige berøringer fra hænderne og rolig sex, uden for meget intensitet og nærvær, er hun ok. Men det er ikke godt nok til mig, og derfor ikke en pige jeg skal besøge igen. 

Karol er som sagt en helt anden sag! Bortset fra at sproget er noget bøvl og det med kys er lidt tante prof agtige, så er hun en rigtig lækker pige at sexe med og som er med på at der bliver gået til den :) Efter sex hvor jeg lige skulle komme til kræfter igen, førte jeg hendes hånd til min lille ven og hun forstod med det samme opfordringen, og gav et lækkert olie håndjob, der gjorde ham ganske kampklar igen. Jeg havde dog ikke helt genvundet energien, så da jeg gjorde det klart at hun lige skulle tage den med ro, men min lille ven, gik hun istedet igang med at massere mine hænder..... Den slags er ikke rigtig mig, men det kan ske at der er nogle af jer andre der ønsker at udforske den del af hendes evner. 

Måtte have Karol igenog denne gang alene, men da tiden var gået kostede det lidt ekstra....... PIS OSSE, men de dygtige piger, som ikke kun går op i at gøre en færdig, kan altså skabe mersalg ud af et besøg :P 

De bliver her vist en uge eller to endnu. Da min fisse konto nu er overtrukket, bliver det ikke til et genbesøg i denne omgang, men skulle jeg opdage at Karol kommer tilbage, så står hun absolut på listen til et (svedigt) genbesøg..... :wub: 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

De er dælme lækre. God anmeldelse. De kunne passende rykke syd på til Vejle, når de var færdige i Århus. :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Gaffer

Tak for anmeldelsen - Er det rigtigt forstået hvis hende den bedste af dem, Carol er hende med skrift tatoveringerne 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gaffer skrev, for 5 timer siden:

Tak for anmeldelsen - Er det rigtigt forstået hvis hende den bedste af dem, Carol er hende med skrift tatoveringerne 

Jep. 

Det er også Carol på billederne i annoncen. Jeg ved ikke om den anden pige, har en anden selvstændig annonce. Men bare spørg efter Carol hvis det er hende du vil lave aftale med. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...