Hop til indhold

Recommended Posts

Nå gutter 

 

Har været forbi Emma i dag.... 

https://www.escortguide.dk/S/1/0/6/0/Emma

Det var lidt svært at få tid, men hold nu kræft det var besværet værd. 

Da jeg endeligt kunne komme ind, mødte der mig i smilende, lattermild og easygoing pige, som er hende på billederne. Jeg besluttede mig for at nappe 45 minutter med øko blæs og deeptroat. 

 

Jeg lagde ud med at være sød ved hende, med en gang tunge på arbejde, og det er en afslappet pige som kan nyde det, som bliver godt våd af det og også kan komme af det. Lækkert lækkert.

Så var det min tur til at blive forkælet. Jeg skal ærligt sige, at jeg nok har været på mindst 50 glædespiger og det blæs hun præsterede, gjorde at jeg lige måtte bide mig i hånden... Det var out of this world. 

Så kommer vi til knepperriet... Hun lagde ud med at give en ridetur, hvis hun også var oppe på fodballerne og bare klaskede sig ned over den stakkels etøjet, derefter en gang doggy og til sidst en missionær med pude under røven, så der rigtigt kunne kneppes i bund. Jeg er relativt godt udrustet, og trods nissen var dejlig stram, var der ikke noget piveri, hånd imellem eller noget. Kun liderlighed i blikket og lidt små rivemærker på mig mens jeg kneppede hende de bedste jeg har lært. 

Skal jeg besøge hende igen... Skal jeg lige love for, at jeg skal. Udseendet er en 8/10 - blæs var en 12/10 og knaldet et 10/10.

Hun er her vidst en 14 dage mere... Pas på hende drenge, hende skal vi gerne have til at besøge Danmark flere gange. 

 

/Knaldhætten

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...