Hop til indhold

Recommended Posts

Deffjam skrev, for 4 timer siden:

Godaften boys :D

er der nogen der har nogle erfaringer med denne sveske? https://annoncelight.dk/showad/261842 - også kaldet Danske Sofie eller Sofie Cat

Billederne er i hvert fald ikke danske men fake og stjålet på nettet.En søgning på de 3 billeder giver utallige hits i sex- og escortannoncer over hele kloden og det stemmer jo ikke overens med at "svesken" iflg. hende selv er nystartet i branchen :huh:

Jeg forsøger at anmelde annoncen for brug af falske billeder til AL d.d.

Skærmbillede 2018-10-17 kl. 06.42.12.png

Skærmbillede 2018-10-17 kl. 06.46.42.png

Skærmbillede 2018-10-17 kl. 06.47.26.png

Del dette indlæg


Link til indlæg

Øv.... :-(

Hun kunne så nemt lægge et eller andet af sig selv op, og det ville være fint.

....eller skrive, at det er vellignende billeder.....nu tror man jo ikke på noget af det, som skrives.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har efterhånden kigget med herinde i et års tid og heldigvis for det. Jeg synes det eneste rigtige er at dele min oplevelse med denne GP'er igår.

 

Igår aftes ringer jeg til hende, da hun ikke svarer sender jeg også en sms. Der går lidt og så får jeg svar tilbage. Hun spørger hvor lang tid jeg vil have og jeg svarer "En halv til en hel time vil jeg tro". Hun gør mig opmærksom på at der er 2 udløsninger i forbindelse med en hel time (selvom hendes annonce også tilbyder 2 udløsninger ved en halv time?!).

Så sender hun pludseligt et billede af sit ansigt og spørger om hun må få et retur. Det vil jeg ikke og spørger om vi i stedet kan tilføje hinanden på snapchat, hvis hun absolut vil se mig, så er hun også sikker på at mit billede lige er taget. Det vil hun ikke da hendes snapchat kun er privat. Hun siger hun vil se et billede af mig for at være sikker på jeg er skandinavisk da hun blev overfaldet i sidste uge, af hvad jeg må gå ud fra, var af en ikke skandinavisk mand? Hun tilføjer at hun dog vælger at stole på mig og vi kan mødes alligevel men at jeg lige skal ringe til hende. Jeg ringer, vi aftaler en tid og jeg kører mod kbh (der er en times kørsel) og så sender hun en adresse med det samme når vi har lagt på.

 

Da jeg har kørt i et kvarters tid har jeg stadig ikke modtaget en adresse og hun svarer ikke på mine beskeder eller tager den når jeg ringer. Jeg kører videre derind og en halv time efter vi har ringet sammen tager hun endelig telefonen. Hun undskylder hun ikke har svaret og siger hun lige var i bad og hun nok skal sende adressen med det samme. Der går yderligt 10 min før hun skriver jeg bare skal køre mod Nørrebro og det er hurtigere pga. vejrarbejde (hurtigere end hvad, jeg aner ikke hvor i kbh hun er?)

 

Jeg ringer til hende igen og spørger om hun ikke bare kan give mig en adresse? hun fortæller at hun ikke kunne være i den lejlighed alligevel der var planen fra starten af, og nu var hun på vej mod kbh for at finde ud af hvilken af hendes to veninders lejligheder hun så kunne være i. Så jeg måtte lige have lidt tålmodighed. (Har kørt i blinde i 40 min mod kbh nu, så lidt tålmodig har jeg vel været hehe)

10 min senere skriver hun en adresse og skriver at jeg skal skrive 5 min før jeg er der. Foran opgangen står hendes veninde, hende skal jeg give pengene og så kan jeg gå op i lejligheden til hende bagefter. Jeg spørger om det ikke er muligt selv at give hende pengene? det siger hun nej til og det er for hendes sikkerhedsskyld.

 

På det her tidspunkt er jeg ved at være ret mistænksom. Og skriver til hende at jeg har på fornemmelsen jeg bliver røvet og det hele er suspekt. Hun skriver tilbage at så kan jeg bare vende om. Jeg skriver det er mærkeligt jeg ikke kan give hende pengene. Hun svarer "det siger i alle", "jeg er en forsigtig luder med dårlige oplevelser" og lidt efter "ærgerligt, nu var jeg ellers lige klar til dig" - efterfulgt af et billede af hende (eller var det?) nøgen bagfra med udsyn til numsen. Min sidste besked til hende lyder "Bare rolig, du er ikke den eneste luder i dk"

 

Derefter kørte jeg fra området igen og fandt en anden at lege med.

 

Hvad er jeres vurdering?

Var det et godt "call"? eller er jeg småparanoid?

 

vh Deff

 

EDIT Da jeg kører ind til boligblokkene er der 4 gutter der holder godt øje med mig og det samme igen da jeg kører ud. Var det derfor hun skulle have ansigtbillede af mig? Er det normalt at betale en anden kvinde inden man møder GP'eren når det ikke er på klinik? Jeg er ret ny i dette game, så kom endelig med jeres mening og meget gerne hvis der er nogen der kender hende og kan opklare om jeg er helt gal på den.

Redigeret af Deffjam

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest tvr
Deffjam skrev, for 6 minutter siden:

Hvad er jeres vurdering?

Var det et godt "call"? eller er jeg småparanoid?

 

Du er ikke paranoid. Det hele virker meget mærkeligt, og de gange man er i tvivl om rigtigheden, er det bedst bare at stole på sig selv og sige fra. Du gjorde det rigtige. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Man betaler aldrig, aldrig, aldrig til andre end pigen...ikke engang i udlandet...ikke engang på en sexklub..!

Du var blevet snydt, så det drev, hvis du havde gjort som hun havde sagt.

Øv, det lød ellers tiltalende ;-)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest liderlig-dreng

@Deffjam De ville helt sikkert røve dig! Hvis du havde betalt pigen ved opgangen, så havde hun bare sagt, at du skulle gå op i en eller anden sal, hvor der er ingen sofie, imens hun stille og roligt stikker af med pengene. Var pigen ved opgaven og de 4 gutter etnisk danske? 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, min fornemmelse sagde mig godt den var gal, men alligevel, jeg er ny i dette game og hvis der var et par stykker herinde der kunne bekræfte hun er god nok, ja så var det jo mig der havde taget fejl.

liderlig-dreng skrev, 1 time siden:

@Deffjam De ville helt sikkert røve dig! Hvis du havde betalt pigen ved opgangen, så havde hun bare sagt, at du skulle gå op i en eller anden sal, hvor der er ingen sofie, imens hun stille og roligt stikker af med pengene. Var pigen ved opgaven og de 4 gutter etnisk danske? 

Gutterne sad på en altan i stueetagen lige ved vejen hvor jeg drejede ind til boligblokkene. De havde meget travlt med at kigge efter mig. De havde nok ikke noget med det at gøre, ville være dumt fra en lejlighed de havde adgang til. Pigen ved opgangen så jeg ikke og jeg så heller ikke deres etnicitet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kære Deffjam ,,Tag det roligt og træk vejret ,,og giv så lige dig selv et klap på skulderen ,,men shit dit hjerte må ha banket for vildt !!!

Du gjorde 100 % det eneste rigtige 

1. Har hun prøvet at kontakte dig her bagefter ?? Nej vel,,,

2. Det er sikkert en mand / unge drenge som du har kommunikeret med 

3. Kom hurtigt videre ,,besøg evt. På en klub og få en god posetiv oplevelse ,,

Men det gjorde du vist lige bagefter 

God vind fremover ,,,

P.S. håber at læse en god posetiv beretning fra dig så du har fået det oplevet også 

Vh/ Hunter 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...