Hop til indhold
Guest Mester75

Randers: Luxusmassør eva

Recommended Posts

Guest Mester75

https://www.escort-side.dk/Randers-Luksusblondine-Nicole?ad-id=8934

Det negative først. Det er ikke pigen på billederne. Jeg kan se at annoncen har "skiftet ejer" så det kan være en forglemmelse at billederne ikke er rettet. Der var i hvert fald ingen grund til falske billeder. 

Med det negative ude af verden kan jeg gå videre til det positive, og det er der meget af. 

Eva er en ikke så høj utrolig charmerende blondine fra Letland. Hun taler en god kombination af engelsk og lidt tysk, og er tydeligvis ret intelligent. Dejligt selskab. 

Jeg havde egentlig bestemt mig for 45 minutters tantra med lingam som afslutning, men ombestemte mig da jeg gik ind af døren. Det blev i stedet 30 minutters GFE sex til 1000.- kroner. Godt valg i øvrigt. 

Hun startede med en massage efter mit ønske (jeg ville få lidt indtryk af hvad jeg havde fravalgt). Det var dejligt. Da vi gik fra ryg til forside skiftede hun til en B2B massage, hvilket jeg ikke klagede over. Masser af god øjenkontakt og virkelig meget GFE. Da jeg var ret hård satte hun behændigt kondomet på og red mig. På et tidspunkt får hun mig til at samle benene, og laver en B2B massage imens jeg er inde i hende. Hun er dejlig stram og fornemmelsen af mig inde hende og hendes krop over mig gør at jeg kommer hurtigere end jeg egentligt ville. Men jeg klager ikke, jeg har prøvet en del og ikke meget kommer op på siden af den måde hun red mig på. Intet hastværk efter sex, vi taler sammen en 10 minutters tid bagefter. Hun er i Randers et par uger endnu, hvilket er heldigt. Det kunne blive meget dyrere, hvis hun blev længere. 

Stedet var ok diskret, en lejlighed i et typisk blokbyggeri. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for det, lyder virkeligt dejligt!  det krop massage b2b + man er oppe i dem det dur bare.   

super fedt for dig at du kommer ud til en GP med de forkerte billeder på annoncen, og at du stadig er tilfreds med udsene og service. 

ikke tit det sker:) 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...