Hop til indhold
Guest MC5tooge

Marina VIP

Recommended Posts

Guest MC5tooge

Bare en opfølgning til det jeg skrev i efterlysning tråden. Kommer ikke ind på detaljer fordi hver kunde får "deres" oplevelse - tror ikke menu-mentalitat er vejen frem med Marina - du får indlevelse. I hvert fald... det fik jeg.

Som de andre som spurgte i "efterlysning" tråden, havde jeg været meget i tvivl, om hvor vidt Marinas "too good to be true" profil var ægte. Derfor brugte jeg en del energi på at bekræfte online at hun var "the real deal". Hun har et belgisk telefonnummer på hendes website som jeg så søgte på, og mod forventning så alt ud til være på plads og ægte nok. Og så sendte jeg en email til hende (over website dialogen fredag eftermiddag, for at være på den sikre side).

Fik en meget høflig og imødekommende svar fra Marina samme aften, og endte med at aftale 2 timer lørdag eftermiddag, hvor jeg fortalte hende lidt om hvad jeg var til og hvad jeg ikke var til, som jeg ikke vil inde på her fordi det kommer ikke jer ved.
Addressen lidt udenfor Centrum så lidt suspekt ud da jeg var ind på Google Maps men det viste sig at man kan  bare ikke se huset på Street View. Hun "bor" i en meget meget fin hus og alt var bare i top. Kan forstå at hun er her til den 25, hvor hun tager tilbage til Paris hvor hun er en stor del af tiden, til helt andre priser. Ankom meget punktlig og blev mødt af et meget smuk syn, som klart overgik mine forventninger ifht. billederne. Men det er Marina man ser på billederne, 100%.

Hun havde taget noget lingeri og parfum på 100% i takt med det vi havde snakket om over email - og vi snakkede lidt med komplimenter frem og tilbage og lidt baggrund. Allerede der var jeg solgt over hendes væsen. Normalt er jeg ikke til store bryster og "surgery" men der var bare noget ved hende. Overrakte betalingen i en konvolut så snart hun trak mig i hendes elegant soveværelse hvor der var masser af kys og kælen inden vi kom i gang, som var ret intens. Hun er en lækker pige som egentlig ikke har haft brug for noget af det arbejde hun har fået lavet (så gamle billeder af hende i min research) men det var ret tydeligt at hun er top professionel og virkelig god til det hun har valgt som karriere. Der var regler "don't touch my face" og det var bare fordi hun havde lagt noget af det smukkeste sminke jeg har set - virkelig class, på en måde som gjorde at man glemte hun havde det på - men kys var der meget af.

De 2 timer gik ret hurtige og det hele føltes meget naturligt. Alt er som beskrevet i hendes annoncer. Da vi var ved at slutte af kom vi i snak om hendes dårlig syn, og jeg fik lov til at se hende med briller på. Havde jeg haft 1000kr mere i pungen var jeg blevet en time mere! Der er ingen billeder men "secretary" looket på Marina skal absolut opleves.

Hun fortalte at havde oplevet at folk kunne finde på at dukke op på addressen uden en aftale, hvor hun slet ikke var klar til at tage imod. Det havde hun ikke oplevet andre steder end Danmark og det var kommet noget bag på hende, så jeg kan kun anbefale at I planlægger jeres besøg, tag del i den professionel dialog hun tilbyder  forinden og giver hende lov til at yde det hun mestrer... en glamour oplevelse hvor du er i centrum. 

Sendt en email til hende bagefter og takkede for en dejlig 2 timer, som blev besvaret meget sødt. Tror ikke jeg har tid til at fange hende igen inden hun smutter, men kan det lade sig gøre, absolut.

Al pengene værd hvis man virkelig dyrker hunkønnet. Og jeg er ret overbevist på at hun sætter virkelig pris på mænd som opfører sig som gentlemen. Eneste kritik var hendes playliste som lignede til forvekslingen den jeg bruger når jeg er sammen med lillemor, så det var lidt distraherende...

 

Redigeret af MC5tooge

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest MC5tooge

Så lidt.
Ja, ja og nej (så vidt jeg kunne fornemme men er ikke ekspert).

 

Redigeret af MC5tooge

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest MC5tooge

Uden at oplyse adressen, er det den østlig del af byen, ikke så langt fra Biltema.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var hos Marina VIP i formiddags som den første kunde tror jeg havde i forvejen pr. Tlf bestilt 30 min. 

Marina er ægte hendes billeder er af hende og blow job uden gummi det gør hun yderst perfekt det hele var sgu så dejligt og da hun først satte sig ovenpå mig kunne jeg simpelthen ikke modstå hende og kom ret hurtigt selvom lysten var til langt mere. :)

Men så var der tid til at få det hele rundet af stadig mens vi lå og hyggede i sengen. :D 

Marina er her vist kun 6 dage endnu og det er hendes første gang i Dk så skynd dig hvis du er hendes type en rigtig model.

Tjek evt hendes hj side ud som er linket til på hendes annonce :rolleyes: den giver et godt indtryk af hvad der er i vente.

Jeg var glad og tilfreds da jeg tog afsted og satte mig bag rattet med et smil og kørte væk

 

God dag :P

 

 

Redigeret af Frøns

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun gav os mig en god oplevelse igår. 

Flot pige, jeg var helt solgt i hendes flotte former, som man rigtig kan nyde, og de 2 spejle ved sengen hjælper rigtig godt på det.

giver et dejligt blow så en tur i doggy hvor jeg rigtig kunne nyde udsigten af hendes numse der danset lige så fint frem og tilbage og super dejlig at tag fat i. 

Så om med hende i en missionær hvor man rigtig kunne gå til den og super fræk øjenkontakt og dejlig øjnekontakt med hendes dejlige kasser som gynget frem og tilbage.

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest MC5tooge

Hun overvejede måske et returbesøg til marts... Får simpelthen ikke tid til at se hende igen i denne omgang.

Men vi bliver lige nødt til at snakke om den der playlist først... Ikke fordi der var noget galt med den som så, men når men forbinder den med noget andet, er det ret distraherende. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

 

Hello my gentlemen’s, 
it’s arrive the moment to say “goodbye “ ....
During this 10 days I have the honour to join for my first time Danemark and “touch “  your culture , your concept, the lever of education, everything which can describe the gentleman’s of this country .
Conclusion? 
I’ve had a very positive impression! 

I follow this forum since the first day and I want to thank you all of you for dedicate some minutes of your life on speaking about me , to give a good or a bad word , to explain or to doubt , or no matter what question, JUST THANK YOU WITH ALL MY HEART . 

special thank you is for Medlem , for the perfect description of my personality and my style. Its totally true : I’m allergic of rude , low cost service . 
When I start this job I say : I maybe gone be poor but not cheap , I start to say NO to quantity and YES to the quality ( it’s impossible to have quality and quantity together) and this definitely don’t like of the “playboy gymnastic guys “ which try to get more and pay less .....

I’m Lisa , Marina , Milena , Silvia , Ashley , Angelica , Angel , elena , Brigitta and maybe other 100 nicknames but back of the door I’m your friend , your girlfriend, your confident , your psychology , your porn , your lady,  your sophisticated and chic women . 
WHAT I WANT ? 

Just education ( and this cannot be pay it ).
Thank you so much again , a big kiss to all of you ,
The  courtesan ....

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest MC5tooge

Safe trip! Sorry I didn't have time to come by again. But we need to find another playlist.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det var da helt vildt så godt hun ser ud! Som københavner er hun gledet ud af mit synsfelt.  Hvis Marina ikke skulle komme til hovedstaden,  så  vil jeg citere Guide Michelin:  En rejse værd....  

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...