Hop til indhold
unip

Em på Søndre, Super hård massage

Recommended Posts

Jeg besøgte Thai Me Up Welness, som de skriver på døren, på Søndre Fasanvej for anden gang. Første gang er noget tid siden ... hvor jeg bl.a. mødte Ice, tidl. Angkor, men fik en god massage af en anden pige .. uden HE. 

Denne gang mødte jeg Em (Emmy blandt kollegerne). Hun var ny på stedet og vidste ikke om Ice stadig er der. Anyway ... Em leverede en fantastisk god, og meget hård massage over 2 timer uden HE eller antydninger. Denne dag var det netop det jeg gik efter, så det var perfekt. Andre gange er HE vigtigt. Så ... hvis I er på udkig efter en god og meget hård massage, så er Em et godt bud. Og Gambom, som jeg mødte på PrettyThai i Glostrup er i denne kategori. Super massage og ingen HE af dem ... men måske af kolleger. Gambom har jeg anmeldt i en anden tråd. Jeg skal helt sikkert besøge Em igen.

https://www.escortguide.dk/P/thai-massage-paa-frederiksberg-nu-ogsaa-parmassage....-32850.html

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Jesper M.

Ejeren giver forresten også en dejlig men blød massage og er desuden meget smuk i min optik:)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, det er underligt. De har også en hjemmeside ... http://thai-me-up-wellness.dk/ ... og en annonce på Eroguide.dk :)

Tlf. 50 28 46 20

Søndre Fasanvej 45

Ejeren hedder vist Bella, og det må være hende Jesper M henviser til ???

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også besøgt thai me up, som jeg har anmeldt i en tidligere tråd. Dog besøgte jeg ikke Em. Til gengæld blev jeg lovede af ejeren en ung ny pige, der lige var ankommet fra Thailand.

Da jeg kom var der en dame på + 45 plus ejeren selv. Pat hedder ejeren vist. Jeg bestilte en time massage og var ude af døren efter 45 min. :shock: Kommer aldrig igen!

Redigeret af asianman

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har besøgt Em igen. Hun giver en helt unik massage. Den var ikke så hård denne gang. Jeg tror hun havde lidt medlidenhed med mig fra sidst. Jeg tror, at vi har fundet det rigtige niveau. "Men" ... hun er så grundig, at en time ikke er nok. Det bliver det naturligvis lidt dyrere af. Til gengæld kommer hun hele vejen rundt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Bella er ikke ejeren har jeg fundet ud af. Jeg lavede en separat anmeldelse af et besøg hos Bella forleden, hvis nogen er nysgerrige. Har også besøgt Em siden ... for hård massage. Det er helt unikt, og stadig uden HE.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tro ikke Bella arbejder der mere, hendes annonce er inaktiv. Jeg har også lavet en anmeldelse af Bella, som er meget  anderledes end den anmeldelse unip lavede. :wink:

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...