Hop til indhold
RCT1

MiraGirl

Recommended Posts

Hej

Jeg kan genkende billederne efter at have tænkt mig lidt om. Jeg har tidligere besøgt en kvinde med samme billeder, men for nogle år siden. Uden at afsløre for meget af hensyn til kvinden så var det i en af de sjællandske provinsbyer, og kvinden brugte, som jeg husker det, et andet navn end det hun bruger nu. Det var incall i en lejlighed og ikke escort, som hun tilbyder nu. 

Hun var rigtig sød og også temmelig udadvendt. Hun gjorde meget for af man skulle få en god oplevelse. Hun havde et par dejlige store silikonebryster, som var rigtig godt lavet, dvs. ikke for hårde og uden nogle store ar, som jeg husker det. Sikkert lavet af en dygtig dansk kirurg, så derfor flottere end dem mange udlandske GP'er bærer rundt på. Dog skal jeg ikke gøre mig for klog på den slags. :-)  

Hvis det er hende jeg besøgte, som der er tale om, så havde hun en del tatoveringer. Højde og vægt passer fint ift. til kvinden jeg mødte for år tilbage, men læg lidt år til ift. den oplyste alder, men det skal man jo med næsten alle GP'er. I hendes tilfælde dog ikke meget. Hun snyder ikke ligeså meget som andre hvad angår alder, vil jeg vove at påstå.   

Som sagt er det længe siden, så noget kan være fortrængt fra min side, eller jeg kan huske forkert. Jeg garanterer derfor ikke noget. Men god fornøjelse hvis du vil møde hende. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...