Hop til indhold

Recommended Posts

https://annoncelight.dk/showad/260915

var på tur i byernes by når det kommer til Thai hygge og faldt over denne pige.

det skal siges at pigen er ung og særdeles smuk og en mere end veldrejet figur.

jeg hører til dem der egentlig gerne vil have en god massage inden fest fyrværkeriet starter, men det er ikke spids kompetencen må jeg så tilstå. Det ændrer dog ikke ved jeg havde en dejlig stund med pigen og gik derfra med et tilfreds smil på læberne.

stedet har ændret sig en del siden jeg besøgte det sidst.

en del trafik ind og ud af døren og der er en god håndfuld piger på stedet og kønne piger.

kommer jeg igen? Nahhh det tror jeg ikke. Tror jeg trækker imod Fredericia igen og hygger lidt hos Meena eller Bee når den sidste dukker op igen eller også en smut ind til S i Vejle

Thor

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har været et smut forbi stedet i går, pæn pige foto er ægte bryster er med silicone, sød pige med på det meste. Normal Vejle pris for fuldpak, rigtig godt blow ug

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg besøgte  Diamond Tidligere på dagen og bestile en time 

Det er helt bestemt hende på billederne og alderen er på ca  25/26 . Brysterne er dejligt store, hjulpet på vej, men dejligt bløde at røre ved. Hun er vel omkring 160cm høj.

Jeg fik en rigtig god GFE oplevelse med hende med dybe tungekys og god tid til at nå det hele  med en kvinde der virkede som om hun nød det hele.

Hun er også rigtig god at snakke  hvis man ved hvordan føre samtalen   . Massagen  er ikke  profecionalt syntes jeg men det var alt i alt et rigtig godt besøg,  så jeg regner med at gentage successen snart.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg villle besøge belle men end med at blive Diamond 

Belle har nemlig skiftet arbejdsplads øv øv

Diamond  har en fantastisk lækker krop! Slank og ret høj med en velformet røv. 

Jeg betalte 1200 for 60 min. Startede med massage, som var OK. Derefter blowjob uden gummi og sex i forskellige stillinger. Alt super godt og jeg kunne ikke holde tilbage særligt lang tid i doggystyle.

Anbefales klart! 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Flemming2018 skrev, for 3 timer siden:

Jeg villle besøge belle men end med at blive Diamond 

Belle har nemlig skiftet arbejdsplads øv øv

Diamond  har en fantastisk lækker krop! Slank og ret høj med en velformet røv. 

Jeg betalte 1200 for 60 min. Startede med massage, som var OK. Derefter blowjob uden gummi og sex i forskellige stillinger. Alt super godt og jeg kunne ikke holde tilbage særligt lang tid i doggystyle.

Anbefales klart! 

Tak for god anmeldelse :D

Bliver simpelthen nødt til at prøve en tur :wub: Hun ser super lækker ud :wub:

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hey. Er lidt uerfaren med thai. Når I køber fp i en time, er det så som regl noget med massage efterfulgt af sex af forskellig art? Må man så normalt komme flere gange, hvis man er “uheldig” og skyde raketten af lidt hurtigt? De gange jeg har købt en time, har det nemlig bare været enten kun massage, eller massage med svensk. Jeg har andre gange købt en time hos en dansk gp, og så har det været med de gange cum som jeg nu kunne mønstre;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej

Det er måske forskelligt fra pige til pige. Jeg plejer at spørge, om hun kysser hvor mange gange man må komme. Må man slikke hende, og andrer ønsker man kan have. Og jeg syntes som regl, det meste kan lade sig gøre. Men snak om det før festen begynder, så bliver ingen skuffet. De vil jo gerne have man kommer igen, så en tilfreds kunde er penge i kassen, men husk og være sød og venlig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg besøgte Diamond igår. Havde på forhånd bestilt FP 1 time så var det praktiske på plads. Hun tog imod mig i døren med et kys og jeg kan kun medgive de andre herinde at hun er en flot pige. Sødt ansigt dejlig krop og dejlige bryster.. Hun startede med en blid massage på ryggen som jeg syns var fint...pirrende som jeg kan li det. Derefter en gang b2b hvor de dejlige bryster efterhånden fik gjort mig godt tændt. Nu var det om på ryggen og hun gik straks igang med et frækt og dybt blow...Det gør hun altså godt..måtte stoppe hende for ikke at komme. Herefter var det min tur til at smage hende...uhmm..Tror hun var godt tændt også ihvertfald var hendes dejlige mis allerede godt våd. Herefter på med kondom og sex i flere stillinger hvor jeg bestemt tror hun nød det ligeså meget som mig. Afsluttede med blow og udløsning udover hendes dejlige bryster. 

Sød og imødekommende pige som skal besøges igen.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har også været forbi Diamond. En sød lille pige. Spørgsmål omkring mere kom med det samme da jeg kom ind i rummet. Jeg valgte blot massage, for at se hvordan tingene udviklede sig. Der blev brugt rigelige mængder af olie. Massage var mere hyggemassage end egentlig massage. 

Der startede massevis af pirringer, da hun kom til området...

Der blev også foretaget et valg om lidt ekstra. 

Det var en nogenlunde oplevelse til prisen, men ikke noget jeg vender tilbage til. 

Det trækker også voldsomt ned at der er så meget trafikstøj og at rummet var koldt. Det var bestemt ikke kun berøringerne, at man fik gåsehud af, men også at det var halvkøligt, selvom radiator kørte fuld skrald 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så fik jeg os besøgt hende. Massagen var ikke værd at skrive hjem om. Men men men sikke en krop "wauw" 

Fik et handjob os og det kostede 700 for en time. Næste gang må jeg hellere prøve hendes blowjob

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fik lige 30 min FP hos Diamond igår.

Hendes Engelsk er ok til basisk kommunikation. Massagen var under standard, men til gengæld var resten godt.

Efter 5-10 mins massage tog hun toppen af og kørte hendes bryster over Albert. Efter den havde fået lidt massage, begyndte hun at slikke mine nippels og kysse min hals før jeg fik nogle dybe kys. Efterfulgt af et lækkert handjob og godt oral uden kondom. Under hele starten fik jeg lov til at røre hendes bryster, give hende finger og oral. 

Derefter sagde jeg det var tid og hun spurgte om jeg ville have kondom. Vil foreslå man tager eget kondom med, hendes var lidt tykkere end jeg er vandt til. Hun begyndte at ride mig indtil der var 5 min tilbage. Desværre skulle hun lige nævne "only 5 minutes left, can you cum in that time". Under episoden stønnede hun flere gang og det lød meget rigtigt, så tror hun nød det på et eller andet plan.

 

Kommer nok ikke igen pga. hun snart rejser og jeg gerne vil prøve nogle andre. Men kommer hun tilbage til Danmark vil jeg helt sikkert give et besøg mere.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kan kun stemme i koret af begejstrede Diamondfans. Har besøgt hende tre eller fire gange efterhånden. Hun har for det første en gudindekrop, som man skal lede længe efter. Dernæst er hun et stille væsen, som efter den rigtige opvarmning bliver topliderlig og våd. Hun kommer ret hurtigt, specielt med en finger, og med den rigtige teknik kan man få hende til at sprøjte en lille smule. Elsker, når hendes i forvejen stramme fisse klemmer om min finger i en orgasme. Hun klynker frækt uden pornostøn, og de ægte kys og cim krydrer det hele til UG. Hendes sidste dag i denne omgang er d. 27 december. Skynd jer at få en tid! 

Del dette indlæg


Link til indlæg

ØV:(..håbede på at besøge hende i nye år efter at ha læst de gode anmeldelser..er der nogen som har været hos hende inden 27 dec, der har hørt om hun vender tilbage?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...