Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg vil gerne fortælle alle om en skøn oplevelse jeg lige har haft med to smukke damer, frække Neya og rødhårede Ariya.

https://www.escortguide.dk/P/ariya-neya-bdsm-classic-sex-lesbian-show-threesome-strip-dance--42842.html

Jeg har i et stykke tid været på udkig efter at møde to modne og erfarne damer, der tilbyder trekants sex krydret med et ægte lesbisk show.

Efter at have set deres annonce, traf jeg mit valg, ringede til og efter de havde præsenteret deres ydelser, lavede vi en aftale og jeg fik deres adresse og det vil jeg aldrig fortryde.

Jeg drog afsted og fandt stedet ret hurtigt. Der var stor privat parkeringsplads og et absolut diskret sted.

 

Jeg blev mødt af 2 skønne værtinder og fik et stort kram af begge, der var elegante med , smukke figurer, klædt i sexet outfit.  De var begge langt smukkere end på billederne, sandsynligvis fordi de så mere levende og naturlige ud.

De tilbød mig en drink om jeg afslog, fordi jeg skulle køre bagefter.

De bød mig ind i et hyggeligt værelse og startede med fræk striptease og det var tydeligt, at pigerne plejede at danse professionelt, det var meget imponerende!  Mens de dansede, kom pigerne gentagne gange hen til mig så jeg kunne føle og røre deres fantastiske kroppe. Dette kan jeg virkeligt godt lide at man kan røre og føle en "stripper" så mange gange som du vil, det har jeg længe drømt om! 

Nu kunne jeg ikke styre mine lyster længere og trængte i den grad til disse to frække kvinder lige nu! 

Min favorit position er "rytter", men ikke med alle damerne er denne position så fortryllende som med Ariya, hvor det var så fantastisk!  Meget lidenskabelig dame, sensuel og nærværende!  Jeg var helt færdig, tog et hurtigt brusebad inden legen fortsatte.

Den eventyrlystne Neya er klar til nye frække lege, denne gang i missionær!  Og igen med lidenskab og nærvær, begge ben på skuldrene, nærhed til grænsen, klasse!  Og igen måtte jeg overgive mig, smiler.

De to piger tilbød at drikke en kop te og endelig overtalte mig til en doggy-stile, med dem begge til gengæld og de tog begge stilling på sofaen med 2 frække røve og fræk forventning.  Havde gudskelov bestilt pigerne til 2 frække timer, og havde stadig styrken til tredje runde. Denne startede med Neya og efter et par minutter, erstattedes kondomet, og afsluttede med Ariya, som venligt fik mig til at afslutte lige på ryggen

 Hele deres beskrivelse af sted og dem selv err100% korrekte med en god og hyggelig kommunikation med takt og humor.

Sex - 10 point ud af 10 mulige!

 Jeg kørte veltilfreds fra stedet med en skøn følelse i koppen og et stor smil på læberne og vil HELT sikkert komme igen! 

Damer - det er bare ild, det er ikke for ingenting, at de kalder sig nymfomaniske!

Elsker luksus service! Og ses snart igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...