Hop til indhold

Recommended Posts

Ja det var en rigtig sød og dejlig kvinde, som jeg også gerne vil besøge igen, hvis muligheden var der. Hun var fra byen og boede på Udbyhøjvej, hvor hun tog imod i sin egen eller venindens lejlighed. Fulgte hende efterfølgende på AL, hvor hun ganske kort annoncerede med besøg i København. Hun har ikke været på siden og den gamle annonce er slettet.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Randers500 skrev, for 1 time siden:

Ja det var en rigtig sød og dejlig kvinde, som jeg også gerne vil besøge igen, hvis muligheden var der. Hun var fra byen og boede på Udbyhøjvej, hvor hun tog imod i sin egen eller venindens lejlighed. Fulgte hende efterfølgende på AL, hvor hun ganske kort annoncerede med besøg i København. Hun har ikke været på siden og den gamle annonce er slettet

Tænker du på hende med den store tattoo på ryggen??

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er jo af H. til jeg har fået ny telefon - hvilket jeg i øvrigt slet ikke er tilhænger af. Så jeg har intet. Men jeg er overbevist om at vi begge nød samværet. Jeg må jo bare håbe at hun vender tilbage hertil. Jeg kan godt huske adressen, men tænker ikke at det vil være velset at jeg står og banker på en tilfældig dag :wacko::rolleyes:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...