Hop til indhold

Recommended Posts

Nåh... Forleden aften var tiden kommet til at gøre op med min dårlige vane. Jeg havde besluttet mig for, at det skulle være sidste besøg hos en af alle disse dejlige tøser, der på hver deres måde forsøger at tilfredsstille os med GFE eller pornooplevelser, eller hvad hjertet måtte begære. Nogle som bekendt med mere held end andre.

Jeg havde brugt en del tid på at udvælge, hvem der skulle være "den udkårne", men da tiden oprandt, faldt valget alligevel lidt tilfældigt. Jeg sikrede mig, at Sara eller Anna ville være på pletten hos Singha. Jeg er selv først i trediverne, og er mest interesseret i piger, der ikke er meget ældre end jeg selv.

Da jeg ankom viste Lisa mig ind i et værelse, hvor jeg spurgte først til Anna, som åbenbart var optaget, og efterfølgende til Sara, som var klar. Hun spurgte om jeg ville have en time, som de fleste vel vælger efter kl. 22, hvor der er happy hour - dvs. 60 min til 800 kr.! Jeg bad desuden om et bad og fik et håndklæde. Ville faktisk have haft et bad sammen med Sara, men vi talte forbi hinanden. Lisa forlod mig, og jeg var i tvivl om jeg skulle følge efter. Det gjorde jeg så med håndklædet i hånden, men stadig påklædt. Da jeg nåede ud i "fællesrummet", hvor døren til badeværelset åbenbart var, kunne jeg høre Lisa mumle "Why didn't he take it off?". Jeg ignorerede og gik på badeværelset. Ikke det mest charmerende af slagsen, og jeg fortrød ikke, at jeg ikke havde fået Sara med derud.

Da jeg var færdig havde Sara fundet klip-klappere til mig, og hun fulgte snart efter mig ind i værelset. Jeg kunne med glæde konstatere, at Sara har den frækkeste lille krop, og var i en lille fiks kjole, som hun hurtigt smøg sig ud af. Naturlig behåring, som det også fremgår af hjemmesiden, men ingen busk. Lige efter min smag. Voldsomt lækker pige. Det gav straks et ryk i min bedste ven. Og et uimodståeligt dejligt smil.

Først lidt massage. Kontorets massør (ja, kun massør, desværre :roll: ) havde meldt afbud i denne uge, så det glædede jeg mig til. Det var dog ikke tilnærmelsesvis i samme liga som kontorets massør, men det var jo altså heller ikke hovedformålet med turen. Hun gjorde dog en nogenlunde og hård indsats.

Løbende blev der lige hilst på min ven og klasket lidt i røven, og mine hænder gik også på opdagelse, så godt som jeg nu kunne komme til på maven med hende på ryggen. Der blev ikke efterladt tvivl om, hvor vi skulle ende. Om på ryggen med mig og ret hurtigt derefter over til det jeg var kommet for.

Sikke en omgang. Hun steg direkte ombord uden fransk, hvilket på en eller anden måde bare faldt dejligt naturligt. Indlevende og hold nu kæft for en krop! Jeg sikrer mig normalt flere udløsninger, når jeg er "på besøg", men ikke denne gang. Og nærmest som forstod "Den Almægtige", at det var sidste gang jeg syndede på denne måde, lod han mig holde ganske længe med et brag af en udløsning til følge. Da jeg var færdig men stadig var inde i Sara i missionæren, lå hun et stykke tid og forsigtigt masserede klitten med halvlukkede øjne. Det har jeg aldrig oplevet hos en glædespige før. Måske nok spil for galleriet, men det gjorde sgu alligevel et eller andet fedt ved oplevelsen.

Efterfølgende spurgte Sara om jeg ville have lidt mere massage. Det blev dog mest til hyggesnak og fælles nusning. Hun fortalte ivrigt om sine planer og om sin hjemegn og spurgte interesseret til mig. Hun fortalte også, at hun var glad for at jeg selv bad om et bad og fortalte, at nogle gange er der fyre der lugter grimt, og som de høfligt tilbyder et bad, men hvor fyrene siger nej. Jeg tror ikke de får samme oplevelse, som jeg fik.. Der var ingen fokus på tiden, og jeg blev i hvert fald ikke snydt på tiden heller.

Turen hjem på cyklen var med en fantastisk følelse i hele kroppen. Selv nu, da jeg har fået oplevelsen lidt på afstand, kan jeg stadig kun give mine fulde anbefalinger af Sara. Hun er her som jeg forstod det en måneds tid endnu. Godt det samme... ellers blev det svært at holde mit løfte til mig selv om at indstille "driften".

http://www.singhamassage.dk/index.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...