Hop til indhold
Inches

Amanda (Transseksuel)

Recommended Posts

Jeg har gået en bue udenom Amanda, da jeg ikke synes hendes annonces billeder var så gode som andres. Dog synes jeg at de pænere pigers udstyr, har været for små, så da jeg en dag følte mig i humør til at lege med en pige med det ekstra i trussen, tænkte jeg at jeg ville forhøre mig lidt hos hende da jeg læste alle de gode anmeldelser af hende.

Fra første svar på sms, kunne jeg mærke en helt anden vibe end hos andre jeg har haft kontaktet. Hun var få dage i Århus, men holder til KBH normalt (derfor jeg har lagt denne anmeldelse under dette område), og da jeg selv var på visit, var hun også kun en af tre muligheder.

Det første der slog mig var, at hun ikke havde en menu. Det næste, at pengene ikke var det ultimative krav fra hendes side. I stedet var hun meget interesseret i hvad jeg kunne tænke mig, og sagde at jeg ikke skulle tænke på tid (!) - så var jeg sgu på.. 

Hun skrev at hun var lidt træt, så hun ville gerne vente til dagen efter, og på selve dagen rykkede hun vores aftale med først 10 min, så 5 mere, så 5 mere. Jeg lod mig ikke rigtigt gå på af det, for det hele var med en garanti for, at hun gerne ville være parat, da hun ikke kunne lide at lave noget hvis hun ikke følte sig klar.

Jeg kom endelig ind, og så en flot fremtonende Amanda byde mig indenfor. Jeg blev tilbudt noget at drikke og hun gik kort. Da hun kom tilbage, startede hvad der viste sig at blive 70 fantastiske minutter. 

Fra start af var det meget stille og roligt, hun kælede mig stor og stolt, slikkede min røv og mellemkød som ingen har gjort før, og fik mig til at føle mig helt tilpas. Hun tændte på det kunne jeg se, for hun rejste sig ganske betragteligt mens hun kælede for mig. Den store tykke pik kunne ikke være i hendes trusser, og mine hænder kunne ikke vente med at få den befriet. 

Efter gensidige mundlege i et godt stykke tid, hvor det overraskende lykkedes mig at få hende helt ind i munden, skulle jeg mærke hende. Hun var så god og mærkede efter alle signaler, tog sig god tid, lidt mere end jeg kunne holde ud måske, for jeg ville bare mærke hende.. det var fantastisk... selvom hun har den her kæmpe pik, så gled hun op i mig uden at jeg led, og helt naturligt tog hun mig på en vildt lækker sensuel måde. Ikke noget med mekanisk knepperi eller falske lyde. Efter et godt stykke tid, trak hun sig ud, tog kondom af og vaskede sig, så hun var ren og lækker. Det endte i en 69 og vi kom på hinandens ansigter. 

Jeg anbefaler virkelig alle som overvejer at prøve en transkønnet, at vælge Amanda. Hun er god til at guide, hvilket er godt for nybegyndere, og meget god til at læse sin kunde. En betegnelse man på ingen måde føler man er hos hende. Det føles sgu mere som en man har samlet op på en date, og endt hjemme hos.

Betalingen, som hun ædelt kaldte en gave, tog hun imod efter akterne, og gemte dem hurtigt væk uden at tælle. Som om at det aspekt ikke måtte fylde noget som helst.

Kæmpe respekt herfra.

Til dem der tidligere har spurgt ind til hendes bryster, så tror jeg ikke hun har nogle som sidder fast på hende. Hun er ikke ret glad for at man rører ved dem, hvilket er absolut det eneste som trækker ned. Udseendet er ikke helt så feminint som de asiatiske kan være, men hun gør det sgu meget godt synes jeg. 

 

Her er hendes seneste annonce; https://www.escortguide.dk/P/valby-22-cm-real-and-powerful--42855.html

 

Nå ja, min score; 5,99999 af 6 stjerner.

Redigeret af Inches
Vil indsætte en scorevurdering

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest BadGuy

Fed anmeldelse, tak :-) hvor ca i valby og hva måtte du slippe for denne dejlige oplevelse ?

Del dette indlæg


Link til indlæg
BadGuy skrev, den 7/10/2018 at 06:36:

Fed anmeldelse, tak :-) hvor ca i valby og hva måtte du slippe for denne dejlige oplevelse ?

Så lidt :)

 

Jeg ved ikke hvor i Valby, jeg besøgte hende da hun var få dage i Århus. Men skriv til hende, hun svarer ret hurtigt. 

 

Hmm, det er ikke for at være en nar, men jeg holder mellem Amanda og jeg hvad jeg betalte. Men lad mig sige, at det var yderst fornuftigt og som sagt, er tid ikke noget hun på nogen måde går op i. Så skriv hvad du har lyst til, foreslå en "gift" og se hvad hun siger. Hun er skide sød og cool.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...