Hop til indhold

Recommended Posts

Efter hvad jeg selv syntes var en lang og hård uge på job tænke jeg at jeg ville give mig selv lidt at slappe på. 

Valget faldt på Lorena i Vejle, en lille dejlig spansk frækkert. Ingen tvivl om at det er hende på billederne, måske lidt photoshoppet, men ikke mere end hvad en telefons selfie app ville have lavet.

Vil umiddelbart skyde hende til at være et par år ældre end de 26 år hun reklamere med, men nok ikke meget mere end 30 år. 

En dejlig lille og lækker røv, og et par super gode store bryster der dog er hjulpet lidt på vej af noget silicone, men hvad betyder det ;-)

Selve akten startede med megafransk med gode lyde og slubren, efterfulgt af en 69'er hvor der heller ikke var noget at klage over. Derefter en gang rodeo style, der endte med en orgasme til hende, og hvis den var fake og hun ikke fik det, så skal hun i hvertfald have en Oscar for godt skuespil :-) og til slut gik jeg til den i missionær og kom med et ordentligt brag mellem alt stønneriet :-)

Derefter lidt tid til at småsnakke lidt, og her kom vi til den eneste ting hvor hun ikke helt kunne leve op til det der står i hendes annonce, nemlig at hendes engelsk ikke er helt i top, but who gives a fuck når hun bare skal siges oh baby og yes :-P men hun forstår da lidt engelsk, og man skal bare snakke lidt langsomt så forstår hun vist det meste  ;-)

Alt i alt en rigtig god oplevelse, hvor man fik den tid der blev betalt for, uden noget hast og jag

Hun siger hun kun skal være der en uge, men syntes nu jeg har set billederne af hende før andet sted end Vejle, så mon ikke hun er til at fange et andet sted i DK efter denne uge også

Link: https://annoncelight.dk/showad/192544

På 10 skalaen

Pigen 9/10 ikke mindst pga. hendes søde personlighed

Sexen 10/10 

Stedet 7/10 pænt og rent men ikke et luksus Hotel 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hende har jeg også haft kig på, og hun må jo være meget nem at kende med de karakteristiske tatoveringer. Stedet har jeg ellers ikke gode erfaringer med ift. ægte billeder - eller for den sags skyld god service. Men hende her fortjener et check - tak, @MikeVest.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Efter de positive omtaler af Lorena herinde, måtte jeg bare afsted.

Jeg blev virkelig overrasket af den flotte...nej, smukke kvinde der åbnede døren. Huh, mit hjerte kom helt op at køre. Smuk og sexet. 

Jeg bestilte 45 minutter, og fik en virkelig dejlig omgang, der startede med lækkert, intens, langsom og fuldstændig fantastisk superfransk, hvor hun suttede, slikkede og smaskede, og indimellem sendte mig hede blikke med de flotte mørke øjne hun er udstyret med. Det var godt jeg jeg havde taget mig en spiller hjemmefra, ellers havde jeg været færdig allerede nu. 

Hun satte forsigtigt gummi på, suttede lidt mere, og satte sig der næst overskrævs på mig med ryggen til. Hun red mig på den frækkeste, pornoartige måde jeg nogensinde har prøvet. Her havde jeg udsigt til hendes dejlige røv og enkle, men flotte tatoveringer. 

Lidt flere stillinger blev det til inden jeg måtte overgive mig og sprøjte i kondomet. 

Vi lå et stykke tid efter og bare kælede og nussede på hinandens kroppe. Hun har nogle helt vildt flotte bryster. Jeg tror hun er, om end ikke den flottest pige jeg nogensinde har været sammen med, så i hvert tilfælde i top 3. Og vi taler +/-100 kvinder. 

Eneste minus jeg kan sige om hende, er at hendes engelsk virkelig er meget begrænset, så hun er svær, nærmest umulig, at føre en samtale med, med mindre man kan spansk.

Jeg kunne helt sikkert god finde på at besøge hende igen. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, det står der i annoncen, men vi tog det stille og roligt, så jeg kom kun en gang. Jeg kan heller ikke to gange så hurtigt efter hinanden. 

Jeg kunne måske have nøjes med 30 minutter, men hvad pokker, det var fandeme godt det jeg fik.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...