Hop til indhold
Hartmanxse

Hot*sexy**Sierra*I’m back!!*body2body*inValby

Recommended Posts

Har besøgt denne flotte pige. En god omgang massage tilbyder hun og levere, hvem ved måske mere? Måske lige i overkanten med en time men kommer ind på det senere.

Stedet er i Valby, noget gammelt møg man skal ind i faktisk et skur vil jeg måske betegne det, men meget diskret så det jo thumps up + vældig gode parkerings forhold.

Pigen er flot. Svært at vurdere om billederne er hende. Det ligner meget især billederne hvor hun ligger på maven. Men hun er flot. Små bryster med nipple der rigtig stritter. God numse ikke for stor ikke for lille. Snaksagelig hvis man vil Og fortalte mig hun er fra Amerika. Hendes engelsk fejler i hvert fald intet.

Massagen starter på ryggen og er godt og lækkert hun har prøvet det før kan man mærke. Lidt langtrukken, jeg skulle nok bare selv have vendt mig om noget tidligere istedet for at vente på hun bedte om det. Olien er lækker noget af det bedste jeg har prøvet. Om på ryggen hvor hun egentlig er meget middelmådig med massagen indtil hun begynder med pussy slide på penis. Jeg er altid lidt OBS med tæt kontakt med penis hoved og fisse, men hun gjorde det godt uden at lave ballade ;;) og fik den i stødet. Vender sig om så man fik en god udsigt og lov til at pille som man nu ønsker. Tror jeg tændte hende lidt med fingrene, men kan også være hun fakede den anyway håber da for hende at det var ægte nok ;) Hun fik i hvert fald tømt mig godt og grundigt.

Om man kan få mere? Måske hvis man ligger lidt ekstre hvem ved. Jeg er normalt ikke selv ude efter det, men hvis hun havde spurgt mig så havde jeg sgu nok ikke sagt nej.

Gi hende et besøg.

https://www.escortguide.dk/P/hot-sexy-sierra-i-m-back-body2body-invalby-42879.html#&gid=1&pid=6

vh på lur

 

 

Redigeret af Hartmanxse

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...