Hop til indhold
kattjakt

BFF GB Candy och Anna

Recommended Posts

Då dette GBs annonse kommer försvinne linker jeg icke. Men Candy finns på Pussy Galores hemside och Anna hade sin sidste vagt denna aften. Och vilken aften.:wub:

Då jeg hade arbejde förre gang blev jeg supertend då jeg kunde vare med denne gang. The BFF GB på Galores med Candy och Anna. 2 smukke, läckre, unge piger som gerne leker sammen också. Nu ska Anna göre andre saker i sitt liv och jeg vill säge lycka till på nye äventyr i ditt liv. Men tak för en fantastisk aften. Med en Grande Finale for the ages. På sin sidste vagt gick Anna ud med en BIG BANG!! Respekt!

Pigerne kom in i läckre jeansshorts och i egte cowgirl stil. Begge pigerne er meget flotte! Fra top till tå.:wub:

Begge piger var GAME. Sjov värdinne på Galores. Kende ansikten bland deltagerne. Jeg var lidt slow starter efter min lange rese. Men i Rond 2 kom jeg igang och det hele avslutades med en crazy finale med Anna i centrum..... På sin sidste vagt. Så cool!!

Tak till Candy och Anna som var super denne aften. Tak till övrige deltagare, till Galores och den sjove värdinnen. Jeg har lang rese men det var värt varende meter. Och en bedre måndag kan jeg icke ha.

Candy vill jeg treffe igen!! Och Anna, enjoy ditt nye äventyr och tak för din tid her!!

Over n out fra Katten!! /A

Del dette indlæg


Link til indlæg

Enig, det var et super GB!

To smukke unge piger, der lagde ud med at forkæle hinanden, indtil kredsen af mere og mere liderlige mænd ikke længere kunne holde sig tilbage, og begyndte at blande sig.

Candy og Anna er unge, men alligevel erfarne, og de kunne klare al den sex 8 mand kunne give dem i 2 timer. PG's store bollerum har en seng der er perfekt til orgier, og store spejle, så man kan betragte det fra flere sider samtidigt, og det var tydeligt noget pigerne også kunne li'. Det var som at være midtpunkt i en pornofilm, men her kunne man selv være med så meget man orkede.Deeeejligt

Tak til Candy og Anna for en læææækker oplevelse. Og held og lykke til dig, Anna, i dit nye liv. Men jeg håber inderst inde, at du en dag får lyst til at komme tilbage!!!

Candy_Anna.jpg.52daae5390c7486f930384f69a92683f.jpg

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...