Hop til indhold
slavehenrik

Voldtaget af to læderklædte Herskerinder

Recommended Posts

Jeg har tidligere haft fornøjelsen af at være på besøg hos Madame Sandy Q, hvilket jeg tidligere har berettet om her på sitet. Flere gange har tanken strejfet mig om det mon var muligt at møde både Sandy og hendes smukke søster Madame Illona på samme tid. Det skete for mig medio september. Jeg havde skrevet til Madame Illona en måned forinden for at høre om det var muligt at booke en aftale med hende, men da jeg sendte min fantasi med som involverede både Illona og hendes søster, så kom spørgsmålet tilbage til mig på mail: ’Jeg går ud fra du ønsker to piger - er det korrekt? 

Hvad skulle jeg dog svare på det? Troede slet ikke det var muligt, da de to piger har hver deres vagter på forskellige dage i huset ’Villa Bella’, men selvfølgelig takkede jeg da ja tak til det frække tilbud og indfandt mig med masser af sommerfugle i maven på adressen på Tolderlundsvej i Odense. 

Inden jeg mødte op, havde jeg skrevet lidt frem og tilbage med Madame Illona og fortalt hende om min fantasi om at blive ’dullet op’ som en billig slavetøz og derefter domineret af to læderklædte herskerinder.

En måneds ventetid indtil jeg skulle til Odense var næsten for længe at vente, men endelig kom dagen og havde som den gentleman, jeg forsøger at være. selvfølgelig taget blomster med til de to smukke kvinder

Det er en smilende og imødekommende Illona der byder mig velkommen iført sort lædernederdel og lædertop og indenfor venter hendes ligeså smukke søster Sandy i sorte stramme læderbukser og lædercorsage.
’Puha’, tænker jeg – der røg jordforbindelsen lige og jeg mærker hvordan jeg pludselig får sved på panden og bliver meget nervøs ved tanken om at være i disse to læderklædte kvinders varetægt.

Inden vi går i gang taler vi forløbet igennem og udover min fantasi sendt på mail har jeg medbragt en seddel med ’do like’ og ’don’t like’ samt en oversigt over hvad jeg ikke har prøvet, men er villig til prøve. Kvinderne læser min seddel igennem, hvilket får Sandy til på syngende fynsk af udbryde: ’Det er godt nok ikke meget, du ikke har lyst til at prøve’, hvorefter hun slår en dejlig latter op. ’Vi har begge læst dine mails igennem så vi ved, hvad det handler om’, siger Illona og jeg slapper af.
Det er ikke alle dominaer, der gider tage sig tid til at læse mails igennem, men både Illona og Sandy har forberedt sig og ved præcis, hvad min fantasi går ud på. Dejligt ikke at skulle begynde med ’Adam og Eva’, tænker jeg!

’Lad os gå i gang’, siger Illona pludselig og jeg går straks i gang med at skifte tøj. På med min medbragte lædernederdel (købt til lejligheden på dba.dk), hvorefter Illona hjælper med at få satin-corsagen på og de lårlange læderstøvler, mens Sandy hjælper mig med parykken. Ud på badeværelset og lægge en knaldrød læbestift på og efter at have fået lædermanchetter på hånd- og fodled er jeg klar! Så klar!   

Først går turen ned i kælderen i det smukke hus, der vel for alle slaver og submissives må være Himlen på jord. Huset rummer nemlig alt hvad hjertet begærer af alverdens gags, påklædning, bondagegear, strapons, buttplugs, piske samt en række brikse, bukke og bondagestole, hvor frække slaver kan spændes fast efter alle kunstens regler og hvor kun kreativiteten sætter grænser. Det fik jeg i særdeleshed lov til at opleve på egen krop.

’Løft op i nederdelen og læg dig ind over bukken’, kommanderer Sandy, hvorefter Illona lægger en stram reb-harness på mig og giver mig et læderbælte rundt om halsen. Herefter spænder hun en stor sort ballgag godt fast. Al mulighed for at kommunikere er nu ’en by i Rusland’. 
’Armene om på ryggen’, kommanderer Illona og mine hænder bliver nu bagbundet, mens jeg ligger ind over bukken med benene bundet godt fast på hver sin side af bukken, Pludselig bliver der smurt glidecreme i mit røvhul, der med en finger langsomt bliver udvidet. Herefter bliver en buttplug presset op og bindes fast samtidig med at de to kvinder verbalt ydmyger mig og fortæller mig, hvad de vil gøre ved mig.  

’Nu skal du fand’me få kærligheden at føle’, siger Sandy og fortsætter, ’måske vi inviterer Svend over så han kan kneppe dig i røven. Hans pik er så stor, så du vil sprække, siger jeg dig’, hvorefter de to kvinder skriger af grin over min hjælpeløse og ydmygende tilstand iklædt sexet kvindetøj – klar til leg. 

’Hvad fanden, savler du dit svin’, siger Illona hårdt, da læderbukken efterhånden bliver temmelig våd, eftersom jeg på grund af min fastbundne og foroverbøjede situation med en stor ballgag i kæften ikke kan holde på mit mundvand.

Herefter bliver mine hænder og fødder løsnet og jeg bliver nu lagt på ryggen på en sort læderbriks, hvorefter Illona målrettet og resolut går i gang med at surre mig fast, som om det gjaldt VM i bondage. En humbler bliver spændt på mine nosser, der bliver trukket godt nedad, mens Sandy skiftevis kører sin lækre læderklædte røv rundt i mit ansigt og skiftevis kysser mine åbne læber, så jeg bliver godt liderlig. 

4471-240918150717.jpeg

Duften af læderbukserne krydret med Sandys velduftende fisse samt den stramme fastbinding begynder at gøre tricket og da Illona uforvarende begynder at malke min pik, kan jeg mærke det er over en uge siden jeg sidst har tømt min pik. 
Men ’ingen mercy’. Illona standser meget fornuftigt sit frække forehavende, inden det er for sent. Jeg får nu et blindfold på og ball-gaggen røger ud for at blive erstattet af en stofklud, der bliver bundet meget stramt rundt om ansigtet på mig, så mine kæber tvinges fra hinanden.

4471-240918150154.jpeg

’Nu kan du sgu’ ligge her, mens vi går ovenpå’, siger Sandy pludselig. Tiden føles som en evighed, men måske er der kun gået 10 minutter, før de to kvinder kommer retur. 

4471-240918151154.jpeg

Sandy sætter sig atter ovenpå mit ansigt og duften af nylig urin slår mig hårdt i møde. ’Jeg har lige tisset lidt i mine læderbukser’, siger Sandy som den største selvfølgelighed og begynder at køre hendes trusseklædte fisse rundt i mit ansigt, så jeg rigtig kan dufte hende. 
På grund af stofkluden i min mund kan jeg desværre ikke komme til at slikke hende, men får fremstammet om ikke hun vil fjerne bindet for mine øjne, så jeg kan se de to herskerinder. De forbarmer sig og blindfoldet glider af, hvorefter jeg kan se de to dominaer har skiftet tøj. Sikke et syn!

4471-240918150613.jpeg

Ser til min store ophidselse at Sandy nu er iført en kort sort lædernederdel at det glatteste handskebløde skind og en tilhørende lædercorsage med snører. Illona derimod har glædet slaven ved at tage et par hotte læderchaps på samt en diminutiv g-strengs lædertrusse, der absolut intet skjuler. Frækt glider de op mellem de sportstrænede baller. 
’Hvem der bare var g-streng på Illona lige nu’, tænker jeg. Inden jeg når at tænke tanken færdig, er det Illonas smukke, faste og velformede røv, der blev placeret på mit ansigt. Med sine hænder spreder hun ballerne og sætter sig tungt ned over min næse og halvåbne mund. Duften af hendes læder g-streng og hendes røvhul er nærmest euforisk og da Sandy begynder at gnide på min sprængliderlige pik, er det lige ved at gå galt.

’Stop, stop’, jamrer jeg med kneblen i munden, ’jeg vil ikke komme’. Kvinderne skriger af grin og Illona spørger mig inkvisitorisk om hvornår jeg sidst er kommet. Hun fjerner kneblen og venter på mit svar.
’Det er over en uge siden’, siger jeg og ryster af bar ophidselse. ’Hvad lavede du imens?’ spørger hun nu drillende og løfter sin stramme røv, så jeg kan svare. Hold kæft, hvor er det dog ydmygende at skulle svare på disse intime detaljer. Tænker dog jeg ligeså godt kan være ærlig, så måtte det jo enten bære eller briste. 
’Det gjorde jeg til billeder af dig i dine lædertrusser og læderchaps’, fløj det ærligt ud af munden på mig. Afsløret og ydmyget på en gang, slår Illona en høj latter op, inden hun atter sætter sig på mit ansigt.

’Så skal du fand’me få noget pik’, udbryder Illona pludselig og rejser sig op. Jeg bliver løsnet fra mit fastspændte leje, hvor det eneste jeg kan bevæge er mine fingerspidser.

Op af kælderen og hen på kneppebænken, hvor jeg bliver spændt fast med læderremme og så står den ellers på det man i branchen kalder ’spitroasting’. En sort strapondildo i munden og en ditto i røven – på samme tid.
’Slik pikken’, befaler Sandy og den store sorte satan bliver presset ind i min mund. Hun kører den ud og ind ad min mund og langt ned i halsen på mig, så jeg næsten ikke kan få luft, men hun håner mig.
Samtidig kan jeg mærke at Illona roder rundt med mit røvhul og fjerner med noget møje og besvær den store buttplug, der dog hurtigt bliver erstattet af en endnu større sort strapondildo, der uden nåde bliver presset op i min røv. Illona kan sit kram. Hun tager fat om mine hofter og giver mig en ordentlig omgang røvpuling, så kneppebænken lystigt hopper henover gulvet samtidig med de verbale ydmygelser hagler ned over mig.
'Nu skal jeg fand'me gennemkneppe dig, stønner Illona og støder til.

Dernæst bliver jeg løsnet og gelejdet over på den særligt indrettede bondagestol med tilhørende fastmonteret dildo. ’Sæt dig ned over dildoen’, kommanderer Illona. Den fastmonterede dildo ser faretruende stor ud, men jeg tør ikke gøre andet end at adlyde og sætter mig forsigtigt på spidsen, der dog overraskende hurtigt forsvinder op i mit nu godt udspillede røvhul. Helt i bund.
Herefter bliver jeg atter fastspændt med læderremme, så jeg igen er ude af stand til at bevæge mig. Med hoved, hænder, ben og krop fuldstændig fastspændt får jeg nu en hvid lædermaske trukket ned over hovedet. Med hovedet fastspændt til stolen kan jeg kun kan se ligefrem og ikke ned gennem maskens små huller. Pludselig kan jeg høre en svag summen mellem mine spredte ben og kan jeg mærke at mine opbundne nosser får en tur med et massageapparat. Tror det er en såkaldt Magic Wand, men kan ikke se det. Kan dog mærke min bankende pik nu står stolt som en flagstang på en solbeskinnet 1. maj.

4471-240918150924.jpeg

Lige da jeg er ved at komme standser den skønne massage og Illona rejser sig op. Kan mærke at hun tager min stive pik og skubber den ind under nederdelen, så den ligesom sidder fast – kan se gennem åbningen i masken at hun går nogle skridt tilbage, hvorefter hendes støvle sparker mig på mine ømme og opbundne nosser. Jeg får flere spark og slag på nosserne, mens de to kvinder ydmyger mig og fortæller mig at de vil beholde mig hele natten og lege med mig!  
Pludselig standser nosse-’torturen’ og noget varmt omslutter min pik. Masken bliver taget af og der sidder min skønne smukke læderklædte Madame Illona foran mig på en stol mellem mine spredte ben med en fleshlight i hånden, som hun hårdt og håndfast kører op og ned på min forsvarsløse pik.
Jeg ville have ønsket det kunne have varet ved, men efter to timers intens leg er jeg nu så meget oppe at køre, at der ingen vej er tilbage. Derfor må jeg efter ganske kort tids malkning kapitulere. Jeg sprøjter min orgasme ud, mens jeg samtidig skriger højt af befrielse og begær. Det får nu ikke Illona til at standse med at gnide på min pik, der efter udløsningen er rigtig godt øm. Hun vil sikre sig, at jeg er tømt godt ud inden jeg bliver kommanderet til at slikke mine egne safter op gennem mundstykket på fleshlight-apparatet.

Efter sådan en omgang er det skønt at sidde med de to kvinder og tale om forløbet. Tid er en vigtig faktor hos de damer i ’Villa Bella’ og følelsen af at de ikke skal ’jage tingene igennem’, men at der er tid både før og efter seancerne, gør at man som kunde føler sig overordentligt godt behandlet og tilpas. Jeg var meget nervøs inden turen gik til Odense, men de to kvinder formåede hurtigt at få mig til at slappe af og selvom min oplevelse virker ’hård og lige-på’, så er der undervejs også plads til grin og sjov, ligesom jeg konstant føler mig i de bedste hænder hos to kvinder, der i den grad ved hvad de gør.

Måske skal man også lige bemærke at selvom stedet rummer alverdens muligheder for leg, så er man hele tiden ’i hænderne’ på dominaerne i modsætning til så mange andre nye klinikker, hvor der satses meget på maskiner til både at kneppe og malke. Her er det hele mere ’håndholdt’, hvilket pigerne skal have stor ros for.

For mig var besøget en helt fantastisk god oplevelse og det kan varmt anbefales at begge piger leger med næste gang, du lægger vejen forbi Odense

www.villabella.dk

Redigeret af slavehenrik

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Esbjergdreng

Tak for en yderst detaljeret beretning, får helt lyst til at prøve to dominaer på samme tid. Tænker dog det må være en bekostelig affære?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Esbjergdreng skrev, for 1 time siden:

Tak for en yderst detaljeret beretning, får helt lyst til at prøve to dominaer på samme tid. Tænker dog det må være en bekostelig affære?

Tak for din kommentar :-) - som med alting her i livet, så har det jo sin pris :-) - men taget den kæmpe oplevelse i betragtning, så må jeg sige det så absolut var alle pengene værd!

Redigeret af slavehenrik

Del dette indlæg


Link til indlæg

Interassant og flot detaljeret anmeldelse.. Kan godt misunde din oplevelse selvom det ikke er alle dele der fascinere mig. Men at overgive sig til to erfarende læderklædte dominaer i en sceance bl.a. med anallege, urin og facesitting x 2 fascinere mig. Har tidligere for et par år siden haft fornøjelsen af de to dominaer sammen., troede egentlig ikke det var muligt mere. Har også tidligere oplevet Illona single, men har desværre ikke fået spurgt om mulighed for at opleve søsteren sammen. Måske er det også bare en engangs oplevelse du har haft?

Hvad prisleje ligger sådan en times seance I?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Helbo skrev, for 19 timer siden:

Interassant og flot detaljeret anmeldelse.. Kan godt misunde din oplevelse selvom det ikke er alle dele der fascinere mig. Men at overgive sig til to erfarende læderklædte dominaer i en sceance bl.a. med anallege, urin og facesitting x 2 fascinere mig. Har tidligere for et par år siden haft fornøjelsen af de to dominaer sammen., troede egentlig ikke det var muligt mere. Har også tidligere oplevet Illona single, men har desværre ikke fået spurgt om mulighed for at opleve søsteren sammen. Måske er det også bare en engangs oplevelse du har haft?

Hvad prisleje ligger sådan en times seance I?

Hej Helbo,

Nu var der godt nok tale om 2 timer+, men det er jo ikke alt, der kan gøres op i penge :-) - men det var det hele værd!

Del dette indlæg


Link til indlæg
SpankingSub skrev, den ‎01‎-‎10‎-‎2018 at 06:10:

Slave Henrik,

sjældet har jeg læst så fin og detaljeret beretning om en oplevelse hos dominaer. 

Tak for at du har delt din oplevelse, håber vi vil se mere fra din hånd. 

Tak!

Mange tak, SpankingSub ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Lasselas
slavehenrik skrev, den 24.9.2018 at 15:35:

Jeg har tidligere haft fornøjelsen af at være på besøg hos Madame Sandy Q, hvilket jeg tidligere har berettet om her på sitet. Flere gange har tanken strejfet mig om det mon var muligt at møde både Sandy og hendes smukke søster Madame Illona på samme tid. Det skete for mig medio september. Jeg havde skrevet til Madame Illona en måned forinden for at høre om det var muligt at booke en aftale med hende, men da jeg sendte min fantasi med som involverede både Illona og hendes søster, så kom spørgsmålet tilbage til mig på mail: ’Jeg går ud fra du ønsker to piger - er det korrekt? 

Hvad skulle jeg dog svare på det? Troede slet ikke det var muligt, da de to piger har hver deres vagter på forskellige dage i huset ’Villa Bella’, men selvfølgelig takkede jeg da ja tak til det frække tilbud og indfandt mig med masser af sommerfugle i maven på adressen på Tolderlundsvej i Odense. 

Inden jeg mødte op, havde jeg skrevet lidt frem og tilbage med Madame Illona og fortalt hende om min fantasi om at blive ’dullet op’ som en billig slavetøz og derefter domineret af to læderklædte herskerinder.

En måneds ventetid indtil jeg skulle til Odense var næsten for længe at vente, men endelig kom dagen og havde som den gentleman, jeg forsøger at være. selvfølgelig taget blomster med til de to smukke kvinder

Det er en smilende og imødekommende Illona der byder mig velkommen iført sort lædernederdel og lædertop og indenfor venter hendes ligeså smukke søster Sandy i sorte stramme læderbukser og lædercorsage.
’Puha’, tænker jeg – der røg jordforbindelsen lige og jeg mærker hvordan jeg pludselig får sved på panden og bliver meget nervøs ved tanken om at være i disse to læderklædte kvinders varetægt.

Inden vi går i gang taler vi forløbet igennem og udover min fantasi sendt på mail har jeg medbragt en seddel med ’do like’ og ’don’t like’ samt en oversigt over hvad jeg ikke har prøvet, men er villig til prøve. Kvinderne læser min seddel igennem, hvilket får Sandy til på syngende fynsk af udbryde: ’Det er godt nok ikke meget, du ikke har lyst til at prøve’, hvorefter hun slår en dejlig latter op. ’Vi har begge læst dine mails igennem så vi ved, hvad det handler om’, siger Illona og jeg slapper af.
Det er ikke alle dominaer, der gider tage sig tid til at læse mails igennem, men både Illona og Sandy har forberedt sig og ved præcis, hvad min fantasi går ud på. Dejligt ikke at skulle begynde med ’Adam og Eva’, tænker jeg!

’Lad os gå i gang’, siger Illona pludselig og jeg går straks i gang med at skifte tøj. På med min medbragte lædernederdel (købt til lejligheden på dba.dk), hvorefter Illona hjælper med at få satin-corsagen på og de lårlange læderstøvler, mens Sandy hjælper mig med parykken. Ud på badeværelset og lægge en knaldrød læbestift på og efter at have fået lædermanchetter på hånd- og fodled er jeg klar! Så klar!   

Først går turen ned i kælderen i det smukke hus, der vel for alle slaver og submissives må være Himlen på jord. Huset rummer nemlig alt hvad hjertet begærer af alverdens gags, påklædning, bondagegear, strapons, buttplugs, piske samt en række brikse, bukke og bondagestole, hvor frække slaver kan spændes fast efter alle kunstens regler og hvor kun kreativiteten sætter grænser. Det fik jeg i særdeleshed lov til at opleve på egen krop.

’Løft op i nederdelen og læg dig ind over bukken’, kommanderer Sandy, hvorefter Illona lægger en stram reb-harness på mig og giver mig et læderbælte rundt om halsen. Herefter spænder hun en stor sort ballgag godt fast. Al mulighed for at kommunikere er nu ’en by i Rusland’. 
’Armene om på ryggen’, kommanderer Illona og mine hænder bliver nu bagbundet, mens jeg ligger ind over bukken med benene bundet godt fast på hver sin side af bukken, Pludselig bliver der smurt glidecreme i mit røvhul, der med en finger langsomt bliver udvidet. Herefter bliver en buttplug presset op og bindes fast samtidig med at de to kvinder verbalt ydmyger mig og fortæller mig, hvad de vil gøre ved mig.  

’Nu skal du fand’me få kærligheden at føle’, siger Sandy og fortsætter, ’måske vi inviterer Svend over så han kan kneppe dig i røven. Hans pik er så stor, så du vil sprække, siger jeg dig’, hvorefter de to kvinder skriger af grin over min hjælpeløse og ydmygende tilstand iklædt sexet kvindetøj – klar til leg. 

’Hvad fanden, savler du dit svin’, siger Illona hårdt, da læderbukken efterhånden bliver temmelig våd, eftersom jeg på grund af min fastbundne og foroverbøjede situation med en stor ballgag i kæften ikke kan holde på mit mundvand.

Herefter bliver mine hænder og fødder løsnet og jeg bliver nu lagt på ryggen på en sort læderbriks, hvorefter Illona målrettet og resolut går i gang med at surre mig fast, som om det gjaldt VM i bondage. En humbler bliver spændt på mine nosser, der bliver trukket godt nedad, mens Sandy skiftevis kører sin lækre læderklædte røv rundt i mit ansigt og skiftevis kysser mine åbne læber, så jeg bliver godt liderlig. 

4471-240918150717.jpeg

Duften af læderbukserne krydret med Sandys velduftende fisse samt den stramme fastbinding begynder at gøre tricket og da Illona uforvarende begynder at malke min pik, kan jeg mærke det er over en uge siden jeg sidst har tømt min pik. 
Men ’ingen mercy’. Illona standser meget fornuftigt sit frække forehavende, inden det er for sent. Jeg får nu et blindfold på og ball-gaggen røger ud for at blive erstattet af en stofklud, der bliver bundet meget stramt rundt om ansigtet på mig, så mine kæber tvinges fra hinanden.

4471-240918150154.jpeg

’Nu kan du sgu’ ligge her, mens vi går ovenpå’, siger Sandy pludselig. Tiden føles som en evighed, men måske er der kun gået 10 minutter, før de to kvinder kommer retur. 

4471-240918151154.jpeg

Sandy sætter sig atter ovenpå mit ansigt og duften af nylig urin slår mig hårdt i møde. ’Jeg har lige tisset lidt i mine læderbukser’, siger Sandy som den største selvfølgelighed og begynder at køre hendes trusseklædte fisse rundt i mit ansigt, så jeg rigtig kan dufte hende. 
På grund af stofkluden i min mund kan jeg desværre ikke komme til at slikke hende, men får fremstammet om ikke hun vil fjerne bindet for mine øjne, så jeg kan se de to herskerinder. De forbarmer sig og blindfoldet glider af, hvorefter jeg kan se de to dominaer har skiftet tøj. Sikke et syn!

4471-240918150613.jpeg

Ser til min store ophidselse at Sandy nu er iført en kort sort lædernederdel at det glatteste handskebløde skind og en tilhørende lædercorsage med snører. Illona derimod har glædet slaven ved at tage et par hotte læderchaps på samt en diminutiv g-strengs lædertrusse, der absolut intet skjuler. Frækt glider de op mellem de sportstrænede baller. 
’Hvem der bare var g-streng på Illona lige nu’, tænker jeg. Inden jeg når at tænke tanken færdig, er det Illonas smukke, faste og velformede røv, der blev placeret på mit ansigt. Med sine hænder spreder hun ballerne og sætter sig tungt ned over min næse og halvåbne mund. Duften af hendes læder g-streng og hendes røvhul er nærmest euforisk og da Sandy begynder at gnide på min sprængliderlige pik, er det lige ved at gå galt.

’Stop, stop’, jamrer jeg med kneblen i munden, ’jeg vil ikke komme’. Kvinderne skriger af grin og Illona spørger mig inkvisitorisk om hvornår jeg sidst er kommet. Hun fjerner kneblen og venter på mit svar.
’Det er over en uge siden’, siger jeg og ryster af bar ophidselse. ’Hvad lavede du imens?’ spørger hun nu drillende og løfter sin stramme røv, så jeg kan svare. Hold kæft, hvor er det dog ydmygende at skulle svare på disse intime detaljer. Tænker dog jeg ligeså godt kan være ærlig, så måtte det jo enten bære eller briste. 
’Det gjorde jeg til billeder af dig i dine lædertrusser og læderchaps’, fløj det ærligt ud af munden på mig. Afsløret og ydmyget på en gang, slår Illona en høj latter op, inden hun atter sætter sig på mit ansigt.

’Så skal du fand’me få noget pik’, udbryder Illona pludselig og rejser sig op. Jeg bliver løsnet fra mit fastspændte leje, hvor det eneste jeg kan bevæge er mine fingerspidser.

Op af kælderen og hen på kneppebænken, hvor jeg bliver spændt fast med læderremme og så står den ellers på det man i branchen kalder ’spitroasting’. En sort strapondildo i munden og en ditto i røven – på samme tid.
’Slik pikken’, befaler Sandy og den store sorte satan bliver presset ind i min mund. Hun kører den ud og ind ad min mund og langt ned i halsen på mig, så jeg næsten ikke kan få luft, men hun håner mig.
Samtidig kan jeg mærke at Illona roder rundt med mit røvhul og fjerner med noget møje og besvær den store buttplug, der dog hurtigt bliver erstattet af en endnu større sort strapondildo, der uden nåde bliver presset op i min røv. Illona kan sit kram. Hun tager fat om mine hofter og giver mig en ordentlig omgang røvpuling, så kneppebænken lystigt hopper henover gulvet samtidig med de verbale ydmygelser hagler ned over mig.
'Nu skal jeg fand'me gennemkneppe dig, stønner Illona og støder til.

Dernæst bliver jeg løsnet og gelejdet over på den særligt indrettede bondagestol med tilhørende fastmonteret dildo. ’Sæt dig ned over dildoen’, kommanderer Illona. Den fastmonterede dildo ser faretruende stor ud, men jeg tør ikke gøre andet end at adlyde og sætter mig forsigtigt på spidsen, der dog overraskende hurtigt forsvinder op i mit nu godt udspillede røvhul. Helt i bund.
Herefter bliver jeg atter fastspændt med læderremme, så jeg igen er ude af stand til at bevæge mig. Med hoved, hænder, ben og krop fuldstændig fastspændt får jeg nu en hvid lædermaske trukket ned over hovedet. Med hovedet fastspændt til stolen kan jeg kun kan se ligefrem og ikke ned gennem maskens små huller. Pludselig kan jeg høre en svag summen mellem mine spredte ben og kan jeg mærke at mine opbundne nosser får en tur med et massageapparat. Tror det er en såkaldt Magic Wand, men kan ikke se det. Kan dog mærke min bankende pik nu står stolt som en flagstang på en solbeskinnet 1. maj.

4471-240918150924.jpeg

Lige da jeg er ved at komme standser den skønne massage og Illona rejser sig op. Kan mærke at hun tager min stive pik og skubber den ind under nederdelen, så den ligesom sidder fast – kan se gennem åbningen i masken at hun går nogle skridt tilbage, hvorefter hendes støvle sparker mig på mine ømme og opbundne nosser. Jeg får flere spark og slag på nosserne, mens de to kvinder ydmyger mig og fortæller mig at de vil beholde mig hele natten og lege med mig!  
Pludselig standser nosse-’torturen’ og noget varmt omslutter min pik. Masken bliver taget af og der sidder min skønne smukke læderklædte Madame Illona foran mig på en stol mellem mine spredte ben med en fleshlight i hånden, som hun hårdt og håndfast kører op og ned på min forsvarsløse pik.
Jeg ville have ønsket det kunne have varet ved, men efter to timers intens leg er jeg nu så meget oppe at køre, at der ingen vej er tilbage. Derfor må jeg efter ganske kort tids malkning kapitulere. Jeg sprøjter min orgasme ud, mens jeg samtidig skriger højt af befrielse og begær. Det får nu ikke Illona til at standse med at gnide på min pik, der efter udløsningen er rigtig godt øm. Hun vil sikre sig, at jeg er tømt godt ud inden jeg bliver kommanderet til at slikke mine egne safter op gennem mundstykket på fleshlight-apparatet.

Efter sådan en omgang er det skønt at sidde med de to kvinder og tale om forløbet. Tid er en vigtig faktor hos de damer i ’Villa Bella’ og følelsen af at de ikke skal ’jage tingene igennem’, men at der er tid både før og efter seancerne, gør at man som kunde føler sig overordentligt godt behandlet og tilpas. Jeg var meget nervøs inden turen gik til Odense, men de to kvinder formåede hurtigt at få mig til at slappe af og selvom min oplevelse virker ’hård og lige-på’, så er der undervejs også plads til grin og sjov, ligesom jeg konstant føler mig i de bedste hænder hos to kvinder, der i den grad ved hvad de gør.

Måske skal man også lige bemærke at selvom stedet rummer alverdens muligheder for leg, så er man hele tiden ’i hænderne’ på dominaerne i modsætning til så mange andre nye klinikker, hvor der satses meget på maskiner til både at kneppe og malke. Her er det hele mere ’håndholdt’, hvilket pigerne skal have stor ros for.

For mig var besøget en helt fantastisk god oplevelse og det kan varmt anbefales at begge piger leger med næste gang, du lægger vejen forbi Odense

www.villabella.dk

Fantastisk beretning. Bare det at have opmærksomhed fra to dejlige  Doms på samme tid må anses at være et privilegium.

Tanken om at blive taget med strap-on i begge ender på én gang giver mig gåsehud. Jeg har stadig første besøg i Villabella til gode, men det kommer inden længe. 

Jeg er fuldstændig forblændet af Madame Illona. Hendes krop, ansigt og øjne, ja hele hendes udstråling tænder mig i den grad. Det er svært at se søsterens træk, men hvis hun bare er halvt så lækker som Illona, så ser det godt ud.

Illona vil få vide beføjelser, når jeg aflægger besøg. Jeg vil stille mig til rådighed og vil være hendes tøs og legetøj, som hun kan bruge, som hun har lyst til og behov for.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nogle gange er jeg 100 procent sikker på at slaven har den største fornøjelse og nydelse i dette univers ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Ivanhoe skrev, den 24.9.2018 at 15:53:

Ikke lige mig, men fantastisk beretning. Tak for indblikket i din verden :)

Tak for en detaljeret og spænden fortælling  men de der spark ku nu godt undværse du ku da ha gjort skade  det er sku turn of  men ellers frækt tak for du delte det 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...