Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg skriver som regel kun, når noget er exceptionelt eller rigtigt skidt. Jeg har haft mange fede oplevelser og få dårlige... Dette var desværre en af de dårligste. Det var på niveau med den gamle Lisa... Nogle vil vide hvem jeg snakker om. 

Har i dag besøgt Pamela på Amager. 

Det er ægte billeder og hun er en rigtig flot pige... Udseende er 9/10, men... Der er piger, som får kastet sig ud i denne branche, som aldrig skulle havde gjort det. Hun er en af dem, som er helt ny i branchen. Det var bare noget der skulle overstås, ingen indlevelse, intet blæs og konstant en hånd omkring roden. Oplevelsen var desværre en 2/10, hvor jeg simpelthen måtte koncentrere mig for bare at komme og smutte efter et bad. 

Jeres penge er bedre brugt et andet sted gutter. 

https://www.escortguide.dk/P/pamela-new-magic-girl.in-kastrup-open--38805.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

I annoncen er der 2 links til anmeldelser af en Sonja ved Rødovre Station :huh:......samme pige eller par lidt lån af en anden piges gode anmeldelser? For man kan jo altid hævde at man "bare" har skiftet arbejdsnavn......

Del dette indlæg


Link til indlæg

De har ju anmeldelser av andre Magic girls piger i sine annoncer. Magic girls var super då de startede i DK. Men på senare tid er det icke densamme höje kvalitet generellt. Mange av pigerne er ännu meget läckre men flere av desse piger levererer icke den kvalitet i sengen Magic girls gjorde förr. Både jeg och flere jeg kender har stoppet med att besöke Magic girls efter flere mindre gode oplevelser. Som sagt, flotte piger men icke desamme kvalitetsoplevelser jeg haft tidigare.

Nu må ju visse piger leverere men denne anmeldelse er i linje med mine generelle oplevelser hos MG på senare tid. Flotte piger som kanske icke skulle arbejde med dette. 

Med det sagt gäller ju dette icke alle piger hos MG. Men denne trend har tyvärr varit tydlig för mig.

hälsninger A

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...