Hop til indhold
Jernsvinet

Pattaya - Show Girls i LK Metro

Recommended Posts

https://www.facebook.com/PattayaShowgirls/

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=22&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiczcuP0s3dAhWBi7wKHQgNBw0QFjAVegQIAxAB&url=http%3A%2F%2Fwww.asiaafterdark.net%2Fagogo-bars%2Fshowgirls-agogo%2F&usg=AOvVaw0ewcvLpb3grayeokaT4Uaz

Jeg troede ellers min thailandske veninde var ved at være træt af at gå rundt, men da hun lige så et glip af de topløse piger på Showgirls i LK Metro, blev jeg partout hevet med indenfor, selvom jeg lidt frygtede hvad et par øl kunne løbe op i - men det blev heldigvis kun til 270 bath og så 30 bath i drikkepenge.

Indenfor er der en tribune med poledance stænger, som ca. 10 piger står og vrikker lidt ved - af og til roterer de så - efter et eller andet signal, jeg ikke fattede systemet i. Det første hold piger var topløse, men efter komplet udskiftning kom et nyt hold, som jeg havde set sidde lidt rundt omkring på banen, mens det første hold, så tog BHerne på igen og satte sig rundt omkring i lokalet, som består af sofarækker med små borde foran - og så på trappeafsatse, så alle har godt udsigt til podiet. Min veninde syntes vældig interesseret - men jeg kan nu hurtigt blive træt af at se på unge og for det meste slanke piger stå og vrikke lidt til en alt for høj og intetsigende musik. Kun et par enkelte af pigerne så ud til at more sig - og en lettere overvægtig så ud som om hun kun lige kunne holde ud at holde sig oprejst i de højhælede og bare ventede på at det blev tid til udskiftning. Det var kun nogle få af pigernes bryster, der var pæne - og jeg sagde da også til min veninde, at der kunne hun da nemt være med - men hun er jo ikke så høj - tilgengæld har hun en perfekt timeglasfigur, hvor de fleste af modellerne nærmest var som linealer. Et par enkelte af pigerne havde fået lavet kunstige bryster, men hvorfor hende med de største havde valgt at få dem lavet så store og usexede med brystvorter, der virkede helt malplacerede - det må kun Budda vide.

Der var i starten reelt måske kun 5 mandlige gæster, et par dørvogtere, 7 - 8 grimme, lave og overvægtige servitricer - hvorfor man åbenbart havde valgt kun at rekruttere de typer?, fatter jeg ikke - måske for at være mere sikker på at ingen gæster ville lave private aftaler med dem? At tage en Showgirlspige, som der ialt nok var min. 20 stk af med, ville derimod nok give en indtægt i form af Barfine.

Af og til inviterede en mand en pige over til sig - eller de prøvede selv at nærme sig, men ham, der sad ved siden af os, forlod nu baren uden sin dame - det virkede hun noget skuffet over og var ved at løbe lidt efter ham - der var jo heller ikke udsigt til flere eller bedre fisk i farvandet.

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=19&ved=2ahUKEwiczcuP0s3dAhWBi7wKHQgNBw0QFjASegQIBRAB&url=https%3A%2F%2Fwww.pattaya-bars.com%2Fshowgirls-pattaya%2F&usg=AOvVaw041U5yPeGiFpvvbS0xZ2ID

Jeg syntes nu ikke klubben var særlig stor - men jeg opdagede nu heller ikke, at der skulle være 2 etager?

Da vi var ved at have drukket vores øl - og jeg havde opgivet af det nye hold også ville vise deres bryster frem - forlod vi stedet og tog hjem og hyggede os ;-)

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...