Hop til indhold
Jernsvinet

Pattaya - The Den Gentlemens Club

Recommended Posts

https://thedenpattaya.com/

se facaden på the Den ca. 4:50 inde.

https://lovepattayathailand.com/listing/the-den-pattaya/

Udefra kan man godt se at det er en fashionalbel club - men den synes noget malplaceret i Soi Chaiypoon - også kalde "Bumpy road" da gaden er fuld at huller og vanskelig passabel for de mange overlæssede butikker på 3 hjul, som alligevel vover sig igennem - men hvor der er kunder - der kommer de også frem med sko, tasker, kjoler, store bamser, frugter og alt godt fra havet ;-)

Straks da jeg kom ind spottede jeg hende, fordi hun kiggede ud igennem et akvarie for at se, hvem der nu kom ind - nå, ja man skal ikke tage den første den bedste, men jeg blev heldigvis placeret ved baren ikke så langt fra hende, bestilte en Leo og fik derefter straks øjenkontakt - men jeg ville jo også ligesom afsøge territoriet, om der skulle være bedre emner (der sad en anden pige overfor hende, en sad i en sofa, sammen med en fyr, men hun så ud som om hun vidste hun havde fanget en død fisk, bag baren sad der vist også et par stykker - men ikke nogen der for alvor kunne fange min interesse) før jeg inviterede hende på en ladydrink - og ligesom jeg skulle til at gøre et udfald - så var hun selv på vej over - så hun måtte have set jeg var interesseret - eller besluttet sig for at der for mig nok ikke var bedre fisk i farvandet.

Uh hun så godt ud: passende slank og moden med kun 35 år, små naturlige bryster, store fyldige læber som ikke virkede udstoppede - isåfald var det godt lavet, flot frisure, ikke så lav som mange thaipiger ellers er.

Priserne på øl og ladydrinks er heldigvis ganske normale i forhold til andre gentlemens club, beer bars mv. - men her syntes jeg man virkelig fik noget ekstra for pengene - men en tur ovenpå ville koste 1500 bath, hvilket ikke afskrækkede mig med en så elegant lady som på f.eks Kinnaree ville koste 1300,- . Men vi havde en virkelig behagelig og nem konversation, inden det mere alvorlige.

Turen ovenpå virkede imidlertid til at stå lidt tilbage i forhold til klubbens fashionable indre: med røde gardiner, dyb røde sofaer og dyre tapeter med guldblomster på væggende, flere akvarier rundt omkring - der var nemlig anbragt flere kasser med øl og sodanvand på trappen - så kun ca. halvdelen af trappen var passabel  ;-(

Nå, men indenfor på rummet var der ligesom heller ikke et sted at ligge mit tøj og ting, men jeg fik da sat mine sko ved døren og lagt mit tøj på natbordet. Der var imidlertid ikke så meget lys i rummet, men med lidt fælles søgen fandt vi en ekstra kontakt, så der kunne blive fuld spot på drengen, hvorefter hun fandt et par store røde håndklæder og bød på et bad, som jeg dog i modsætning til tidligere selv hovedsageligt måtte stå for blev udført korrekt, hvorefter hun selv tog et bad.

Da hun kom ud fra badet, startede vi med stående at kæle lidt, men snart lagde hun sig over på sengen og jeg måtte lige være lidt hurtigt og gribe hende om hofterne, inden hun kom for langt over til at jeg siddende ved siden af sengen som var lidt højere end normalt kunne slikke hendes udtrolig flotte skamlæber. Godt nok begyndte hun med lidt pornostøn, men hun lod mig blive ved i lang tid og jeg fornemmede at hun virkelig nød det og også fik orgasme af det.

Bagefter fik jeg hende til at kæle og pirre min pik - det havde hun ikke prøvet før, da de fleste kunder kun ville: "suck and fuck" - det kunne jeg jo slet ikke forstå med en så dejlig dame - men hun lærte vist noget nyt. Selvom jeg ikke fik udløsning, syntes jeg alligevel jeg havde en dejlig og pirrende stund med hende og nu blev det tid til endnu et bad - men hun skulle ligge tisse først - hov -  men ville hun ikke tisse på mig?  - det har jeg nemlig aldrig prøvet - det havde hun så heller ikke - men stillede sig straks beredvilligt overskrævs på mig - åh hvilken fryd at se de gyldne dråber vælde ud af den dejlige fisse - først en lang stråle, så 2. stråle, 3. stråle - og hun blev ved: så meget og i så laaaang tid..... Hun mente da også hende boss, burde have samme tur - hvorefter jeg mente, at så burde hun bestemt få lønforhøjelse ;-)

På vej ned at trappen lykkedes det mig at få lov at scanne hendes Line id, selvom hun forklarede at hendes outcall priser for LongTime var lidt højere end de normale 2000 bath i Pattaya - men 3 eller 3500 virkede nu heller ikke afskrækkende med en så dejlig og smuk dame og hun ville gerne komme midt på dagen og blive fra f.eks. kl. 12 - 19 tiden ;-)

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

LT i Pattaya eller i Thailand det er mere end 7 timer vi taler normatl fra du barfiner hende til minimum kl. 10 næste morgen nogle gange til om eftermiddagen dagen efter hvor de skal møde ind igen.

 

Priser er helt op til en selv hvad man ønsker at give men tiden skal du ikke lade dig "snyde" på

Del dette indlæg


Link til indlæg
newbee skrev, for 15 timer siden:

LT i Pattaya eller i Thailand det er mere end 7 timer vi taler normatl fra du barfiner hende til minimum kl. 10 næste morgen nogle gange til om eftermiddagen dagen efter hvor de skal møde ind igen.

Priser er helt op til en selv hvad man ønsker at give men tiden skal du ikke lade dig "snyde" på

Nu var det så ikke hende, der ville beskære tiden - det var mere et spørgsmål om, hvilket tidsrum jeg kunne afsætte ;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...