Hop til indhold
julieoganders@outlook.dk

Unge danske Julie afholder nyt Bound BDSM gangbang 3. oktober i København

Recommended Posts

Efter tre frække gangbangs i København og Århus afholder min kæreste Julie et nyt gangbang i København onsdag 3. oktober kl. 14.30 – 16.30 (døren åbnes kl. 14.20 og lukkes kl. 14.40).

Min kæreste Julie er en meget smuk lille dansk nips på 20 år, 56 kg, studerende, struttende ungepigebryster (70b), snæver fisse og stram røv. Kort sagt er Julie uden konkurrence Danmarks yngste, smukkeste og frækkeste gb pige. Julie tænder på, og nyder meget at blive udnyttet af flere mænd på en gang. Stedet er Amager. Jeg (Julies kæreste) vil være til stede under hele forløbet. Billederne er ægte og taget for nyligt.

Når Gangbanget starter, vil Julie være bundet og blindfolded, og du kan bruge hende som du vil inden for de regler, der gælder.

Passiv deltagelse (du kigger kun, men må gerne komme på Julies krop): 1.000 kr.

Aktiv deltagelse uden anal: 2.000 kr.

Aktiv deltagelse med anal: 2.500 kr.

Julie modtager skandinavisk udseende mænd over 25 år. Du skal være sygdomsfri, velsoigneret, og følge regler og anvisninger. Vi sigter efter 6-8 deltagere.

 Pt. har vi 4 tilmeldte, så stadig 2-4 pladser tilbage.

 Regler:

Vi prioriterer sikker sex for alle parter, så sex er med kondom og ingen fingre i fissen. Men Julie sutter med fornøjelse uden gummi (ingen sæd og udløsning i munden). Du må gerne komme på Julies krop. Vold er selvfølgelig ikke tilladt, men moderate til hårde håndsmæk på røven og moderate lussinger er ok. Spytten på hendes krop er også ok, og hun modtager gerne både sorte kys og almindelige kys.

 Tilmelding:

Tilmelding sker ved mail til [email protected]. Kun 100% seriøse henvendelser. Du får svar senest dagen efter. Du må meget gerne angive fornavn, alder og type af deltagelse (passiv/aktiv og med/uden anal).  For at sikre maksimal seriøsitet og herved undgå mange aflysninger og udeblivelser kræver endelig tilmelding og deltagelse, at du møder op til et kortvarigt formøde senest 2 dage før gangbanget. Adresse udsendes senest kl. 8.00 på dagen.  Adressen vil være et diskret sted med gode P-muligheder.  

Bedste hilsner

Anders

IMG_1544.JPG

IMG_1548 (2).JPG

IMG_1546 (1).JPG

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...