Hop til indhold
Guest Jesper82

Lækkert blow hos Natasa

Recommended Posts

Guest Jesper82

https://www.escortguide.dk/P/natasa-1-hour-900-kr.-frederiksberg--42567.html

 

Jeg har været ved hende et par gange, forskellige steder og også under forskellige navne, men service er altid den samme. Jeg har kun prøvet hendes megafransk, men en del gange efterhånden. Hun gør det virkelig godt! Dejlig vådt, dybt og i godt tembo - øjenkontakt hvis man ønsker det. Og så tager hun klatten lige hvor man ønsker at levere - munden, ansigtet på brysterne eller andet. 

 

Det hele kun til 300 kr !!!! 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har desværre en helt anden opfattelse af hendes service.

 

som fortravlet og maskinagtig.

 

bestilte megafransk, skulle lige bade, bliver afbrudt i badet efter 30 sek at jeg skulle skynde mig, ind i sengen stadig våd, hun starter og dillerbob er ikke engang kommet i halvfed tilstand, is it gooood you like, come now ???? Nej søster den skal ligesom gerne være stiv men hun fik med hård hånd givet den en omgang tæsk, selv om jeg sagde at det var major turnoff og jeg nok ville have bestilt hård svensk hvis det var den behandling den skulle have, stoppede hende og tog mit tøj på og gik, fik desuden glæden af at møde den næste kunde i døren dybt mærkeligt at lukke folk ind og møde dem i

 

ingen karakterer kan gives herfra

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg må indrømme, at Natasa også har slækket på servicen gennem tiden. Det er ulækkert, når man får udleveret et halvvådt håndklæde direkte fra radiatoren, hvor det hang til tørre. Så kan man godt regne ud, at håndklædet ikke er rent. Det er for klamt. Det klær hende nu heller ikke at have fået flere store tatoveringer. 

Jeg har tidligere rost Natasa’s sutteevner, men servicen er desværre faldet. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...