Hop til indhold
69lover

Mallorca - Acudía - Drømmetøs Valentina Brazzzer

Recommended Posts

Hej - 

Lige hjemkommet fra en super god uge på Mallorca i nærheden af Alcudia, her lige fra en skøn oplevelse. 

Jeg havde inden afrejse forsøgt at få lidt hjælpe fra andre EG brødre og bl.a. gokke72 sendte et link som kun er på spansk, og mit begrænsede spansk rækker kun til det som sker mellem brysterne... 

Nå men altså jeg kommer ned til varmen, og ville gør bruge af gokke72´s spanske link og fandt hende her:

 http://www.destacamos.com/30898-chicas-escorts-mallorca-665194243-contactos/details.html

Ringer dem op, og kommer så i forbindelse med en kvindestemme som taler SPANSK, spørger om hun kan engelsk eller tysk men NO - spørger så om adresse på SMS ! - Si og så sagde det dut dut dut.

Venter ca. 3 minuter og så kom dette: Puerto Alcudia, calle mar i estany n.1, 1.c - øhhh what tænkte jeg, nå men frem med google map og fandt stedet og tænkte jeg må lige tjekke det ud, hun så jo hamrende godt ude hende Valantina. Da jeg kom til Calle mar i estany fandt jeg hurtig nr. 1 stort hus som ligge på hjørnet over for en parkeringsplads. Ved indgangen var der en dørklokke med tonsvis af knapper - fuck tænkte jeg - men lige med et fandt jeg 1C - trykkede på den, men der skete ikke noget !!! trykkede flere gange uden held, nå men gik så hen til døren som ikke var låst så kunne gå lige ind, kom ind i en stor trappeopgang og gik op af trapperne og lige på første etage første dør stod der 1C - pokkers let trykkede på klokken og der blev hurtig åbnet. 

Jeg blev vist ind i et rum med lilla neonfarver lidt blændende når man lige kom ude fra solen - Pigen som tog imod mig kunne 3 ord engelsk ikke mere ... så det eneste som hun kunne forstå var da jeg sagde Valentina - momento sagde hun og så 1 hora 120 eur eller 30 minutos 70, jeg sagde 60 eur med hænderne,  OKEY sagde hun og kig så... 

Der gik ca. 5 minuter og døren ud til gangen var åbent så jeg kunne se der gik flere flotte sydamerikanske piger forbi og flere sagde Hola - jeg tænkte wauw så mange skønne tøser. 

Nå men så skete det !!! - Nøjjjjj en skønhed som kom ind Valentina - JA hende som er på billederne bare endnu flottere når man ser hende forfra og i real "live" alder ja sådan ca. 19-20 år, ALT sad bare rigtigt LIGE I SKABET - sødt ansigt, struttende og en hel håndfuld bryster og nok den mest lækre røv jeg nogen siden har oplevet - eller nok den mest perfekte pigekrop som jeg har set og MÆRKET ever "live".

Jeg tog tøjet af og hun tog sin meget tæt siddende kjole af, hun havde en lille taske med ind, hun tog den i hånden og så mig i den anden, så fulgte hun mig ud på badeværelset her bad hun mig sætte mig over bidet og så tog hun sæbetube frem fra hendes lille taske og begyndte at vaske junior. Junior er normalt lige lidt tid om at finde sin stive linje, men da hun stod der og vaskede ham og jeg kunne tage på hendes lækre røv så tog det junior NO TIME at stå strunk og flot i vejret, hun sagde "muy bien"  så satte hun sig selv over bidet og vaske sig selv, jeg stod der og nød, hende vaske sit underliv og flotte krop. Derefter tog hun en flaske mundskyld frem fra sin lille taske og vi skulle skylle begge 2 - det var dejligt hun gik så meget op i hygiejnen.

Vi kom tilbage til det lilla neon rum,  jeg blev bare så tændt på at mærke hele hende krop med mine hænder, hun satte sig ned på sengen og begyndte at slikke og sutte junior som allerede var mere end klar til at skulle nyde denne dejlige tøs, hunde sagde også "grande"  ja, jeg tror sgu heller ikke han før har været så stiv, flot og "grande".  Hun var virkelig god til at sutte, fatter ikke at så ung en pige kan gøre det så godt og med så meget indlevelse.  Efter noget tid gik hun igen på jagt i hendes lille taske efter et "grande" condom ... Jo jo hun gjorde mig og junior helt stolt ! han er ellers ikke større end så mange andre.

Så ville hun have mig til at ligge på ryggen men, der sagde jeg NO hun blev lagt på ryggen jeg ville lige smage hendes lille spalte, jeg drømmer stadig om den lækre lille fisse som var dejlig fugtig inden min tunge gik i gang, jeg kunne have blevet ved med det hele eftermiddagen ... Derefter ville hun mærke mig det var total ren nydelse da hun satte sig ned over junior, for pokker sådan en himmelsk følelse der gik igennem kroppen - glæde - tilfredshed og lykke, over at få lov til at være sammen med, og inde i sådan en smuk og ung sexet tøs, og så i min alder lige over de 50. Virkelig en drøm som jeg vil huske tilbage på laaaaaang tid fremover. 

Desværre var det så godt at junior og jeg måtte overgive os efter kort tid, øv, øv og atter øv plejer normalt at have ry for at kunne holde stangen længere, men hun var bare så lækker og havde tændt ALT i kroppen på mig. Kunne se hun var lidt ærgelig over at jeg ikke kunne holde mig længere, så efter at have sundet mig lidt, fik hun suttet ham klar igen, men da hun ville have duppen på ville han ikke mere (har virkelig skældt ham ud siden) her havde jeg mulighed for 2. omgang med denne skønne tøs og så kom det fucking condom på tværs.

Efter denne dejlige oplevelse med "my dream girl", gik jeg direkte over til:  http://alcudiathaimassage.com/en (her fås kun massage) for at få en afslappende olie massage hvor jeg kunne ligge og fordøje de dejlige indtryk og minder denne Brasil-tøs have bragt. Jeg kunne dog ikke helt undgå at få en smule tanke-mylder over at jeg lige havde været sammen med en pige på kun 19 - 20 år ! - yngre end min egen datter..... Men det virkede til, at hun viste hvad hun gjorde !!!  

Venner hvis i tager til Alcudia, er stedet ikke svært at finde - og lad mig høre hvis andre får fingrene i den skønne Valentina eller en af de andre flotte chicas .  

God mandag

69lover                 

                 

      

 

      

       

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...