Hop til indhold

Recommended Posts

I sidste uge var jeg igen en tur i Kongens København, da jeg skulle til en forretningsmiddag med nogle VIPs.

Senere på dagen, da frokosten var overstået, havde jeg ikke rigtig noget at lave. Jeg kunne selvfølgelig tage hjem til min sexdukke derhjemme og få hende til at sprede ben, men så ville jeg være nødt til at høre på en masse snak om diverse ting først, og det havde jeg ikke lyst til.

Ruten blev derfor lagt indenom Club34 på Istedgade.

Da jeg kom indenfor, mødtes jeg af den sædvanlige venlige mand bag disken. Jeg betalte ham og gik ovenpå, hvor der allerede var fuldt gang i udskænkningen, mens snakken gik lystigt.

Jeg fandt en siddeplads ovre i siden af baren, op til et bord, hvor der sad 2 thaipiger og talte sammen. Den ene filede negle og så absolut ikke ud til at have tid til at finde kunder, mens den anden faktisk så rigtig fræk ud. Ovre på den anden side af baren gik der en thaipige rundt i meget korte bukser, som afslørede det nederste af ballerne og en løsthængende t-shirt. Hun fiskede tydeligt efter kunder blandt baren mandelige gæster, og en gang i mellem lykkedes det, hvorefter hun tog dem med ind i det lille tilstødende rum.

Denne eftermiddag var der en del gæster og alle så ud til at være håndværkere, og det var svært at få barpigens opmærksomhed, men til sidst lykkedes det og jeg fik bestilt en øl, hvorefter jeg fandt mig siddende og kigge på barpigens dejlige bryster, mens jeg sippede til øllen. I det fjerne hørte jeg enkelte ord fra en samtale mellem en låsesmed og en mulig kunde.

Kunde skulle vist have skiftet låse, og låsesmeden kom med et tilbud, som vist faldt i god jord, så de blev begge tilfredsstillet på mere end én måde :lol:

Pludselig blev jeg revet ud af min lille verden, som var fyldt med bryster, pornofilm og låsesmede, da en pige satte sig på stolen ved siden af mig og spurgte om jeg gav en cola. Det kunne jeg ikke sige nej til, og jeg bestilte lidt drikkevarer til hende.

Hun var utrolig sød at tale med, selvom hun kun kunne snakke engelsk, men det vigtigste af det hele, hun så ud til at have et pænt stort yver.

Jeg var selvfølgelig ikke svær at overtale, da hun spurgte om jeg ville med ind i de bløde rækker i biografen, og vi satte os ned på forreste række i midten.

Bag os, et par stole længere henne sad der en ældre herre og det samme gjorde sig gældende for den række vi sad på, men blot helt ude til venstre, hen mod væggen.

Pigen, som jeg ikke kan huske hvad hedder, og jeg sad og talte i et par minutter, mens vi nød vores drikkevarer, hvorefter hun spurgte om jeg ville "have some fun"... Og jeg havde faktisk lyst til at få et blowjob, mens jeg æltede hendes bryster og tog hende på røven med den anden hånd, men jeg var lidt usikker på, om jeg skulle gøre det med de to andre i rummet eller om vi skulle vente til de var gået, for jeg ville ikke betale 800 kr. for en kabine og et blowjob, men hendes forførende smil og det at hun lod mig tage på hendes bryster udenfor blusen (ja, hun havde gennemskuet mig, jeg elsker bryster), mens hun kørte en finger rundt på min bule, fik mig overbevist.

Vi aftalte 300 kr. for et blowjob, hvor hun suttede til jeg kom, og hvor jeg kunne ælte hendes bryster og hende røv, alt sammen indenfor tøjet.

Jeg betalte hende og da hun kom tilbage igen, tog jeg mod til mig, og hev mine bukser og underbukser ned til anklerne, hvorefter jeg satte mig ned igen. Hun begynder at give mig et handjob, mens hendes bluse er knappet helt op.

Jeg beder hende om at åbne op for blusen, så jeg kan få hånden ind under den og BHen, hvilket hun gør (åh Gud, sikke en håndfuld), samtidig trækker hun sine bukser og trusser lidt ned, så jeg kan kramme og føle på hendes ene balle.

Hun begynder at give mig et rigtig godt blowjob, og jeg holder kun cirka. 5 minutter indtil jeg må overgive mig og komme ud i kondomet.

Den ene herre ved siden af os høvlede vist også med, så han har da fået lidt for sin billet, hvilket jo kun er en bonus :)

Hun er virkelig et besøg værd. Jeg kan ikke huske, hvad hun hedder, men hun har bøjle på tænderne og bruger vel en C-skål eller deromkring.

Efterfølgende går jeg videre ud i byen og besøger et thaibordel, da jeg også vil have lidt almindelig sex :P

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...