Hop til indhold
cumonface

Lidt stolt af mig selv ( Angie fra Angel girls og Jessy fra VB )

Recommended Posts

 Angie fra Angels girls synes jeg ser godt ud ikke mindst på hendes glamour billeder ud så selvom om hendes priser er i den høje ende skulle hun besøges. Der var ingen problemer med at finde en tid og hun sagde god for mine sædvanlige ønsker ( gfe, superfransk, tungekys og cof/cif ). Flere gange i den sidste time op til møde tidspunktet fik jeg sms om hvorvidt jeg kom osv. Så jeg var i godt humør da denne meget kønne og sexet pige lukkede døren op. Men boble brast næsten inden jeg var indenfor da hun var en stor citron i ansigtet og frosten fra hende kunne mærkes på vej ind i hende værelse. hun spurgte ind til hvad jeg ville have. Jeg svaret at det var vi jo enige om men jeg måtte gentage mine ønsker og da jeg nævnte cof var hun helt afvisende selvom jeg nævnte sms og hendes annonce. Jeg beslutte bare at gå igen hvilket gjorde om muligt hende mere sur at se på. I mine mere end 100 gp besøg har jeg aldrig fået en så kold modtagelse som af Angie . Troede egentlig at der var klasse over disse piger fra Angels girls med tanke på deres priser og de navne ( pornstars ) som jeg har set i annoncer derfra.

 Da Jessy var blevet verificeret her havde jeg hende som backup. Igen gik sms glat og jeg skulle bare komme. Men ak. Endnu engang måtte jeg sande at de på denne adresse ikke kan klokken eller ved hvad en aftale er. Efter at være blevet lukket ind blev jeg bedt om at vente ca 10 min. Da Jessy endelig kom var det første denne meget unge pige sagde til mig var " giv mig penge " Det gentog hun så i mens jeg fandt min telefon frem for at vise hende de sms vi havde sendt. Da hun endelig havde fundet ud af hvad jeg ville sagde hun nej. Hun gik så ud og hentede bordel mutter som forklaret hvad Jessy ikke ville. Bordel mutter havde flere forklaringer på hvad der var gået galt med vores sms men jeg sagde bare farvel og endnu engang bare gik.

 Vil dog sige at hvis jeg var rig og bare ville kneppe med en flot og sexet pige kan Angie selvfølgelig bruges men indlevelse fra denne snerpet pige skal du nok ikke regne med. Er du til en ung tynd ikke grim tøs og bare vil kneppe kan Jessy selvfølgelig også bruges. Men med alle de godbidder der er i Danmark er jeg sikker på at pengene kan bruges bedre og derfor var jeg lidt stolt af mig selv at jeg denne gang bare gik.

Redigeret af cumonface

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sådan! B)

Der er altid to sider af en historie, men ift. det du har fortalt syntes jeg du traf det helt rigtige valg, og forhåbentlig får det dem til at tænke sig om en ekstra gang.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Eron

Inspirerende indlæg. Det er en så flad og nedværdigende oplevelse, for begge parter egentlig, at være med en Glædes Pige der ingen glæde giver eller ingen glæde har ved transaktionen. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Yuki

Jeg har selv haft en dårlig oplevelse med en af pigerne fra Angels, så snart hun fik pengene i hånden blev hun iskold og ligeglad. Det ser heller ikke ud til at de selv svarer på sms, så man får et ja ligegyldigt hvad man skriver og så opstår der selfølgelig en diskussion med gp'en.

Har stor respekt for din beslutning, en jeg selv burde have taget.

Redigeret af Yuki

Del dette indlæg


Link til indlæg
cumonface skrev, for 43 minutter siden:

...... derfor var jeg lidt stolt af mig selv at jeg denne gang bare gik.

Sådan !!! Mangler en kæmpe thumps up blandt humørikonerne (igen igen)

Men ovenstående er bare endnu engang eksempel på hvordan nogle uger lover guld og grønne skove for at få kunder i biksen og når rotten så er i fælden eller har betalt er der lukket for alt !!

Redigeret af DK fyr 34

Del dette indlæg


Link til indlæg

Godt skriv og godt gået at forlade to piger der ikke lever op til hvad der er indgået af aftaler, og respekt for at tænke med det rigtige hoved :D

Del dette indlæg


Link til indlæg
dongding skrev, for 32 minutter siden:

You didn’t make an agreement with Angie. You made it with told. girl

If they cannot talk with the people the manage the phone for, or do not know their preferences, then they should not manage their phone. 

Redigeret af JayMay

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...