Hop til indhold
Gæst

Sabrina Tagensvej - lækker selvom fake pics

Recommended Posts

Gæst

Hej - fake pics, nok ikke nogen overraskelse, men positivt besøg alligevel; sød og sjov pige - flotte bryster, dejlig krop..... Ikke modelansignt, men hun er sød, sjov og imødekommende - tog 15 minutter til en plov - det var helt OK:-) Sili-bryster, en god håndful, og en dejlig krop generelt :-)

 

LINK

https://www.escortguide.dk/P/i-am-sabrina-i-am-sexy-girl-in-your-town--42395.html

 

 

Redigeret af Gæst

Del dette indlæg


Link til indlæg

Trist de laver dette fake billede fis.

Har oplevet det selv et par gange før.

Både posetiv og negativ modtagelser npr man møder op til adressen og døren åbnes da de enten er alm piger eller tudegrimme.

Synd de ikke er mere ærlige.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har netop besøgt Sabrina. Hun er ca 165.cm ca 49-50kg, hun er nok ca. 25, men ikke hærget eller på anden måde præget, mørkhåret med brune øjne og fra bulgarien.

hun er ikke pigen på billederne, men en så flot pige at hun burde få taget nogen så ville hun sikkert få flere kunder.Hun har en enkelt tatovering, lille, i bikinilinjen foran.

Ville have anal sex men efterhånden er det normalt at de siger nej når de ser kalorius og ok, den er lidt tyk. Hun opdaterer sin annonce, så de forskellige fejl der er forsvinder.

tog en tima alligevel da jeg synes om hendes udseende, hun åbnede i gstreng og ikke andet, så fik meget dejlige grapefrugt silikone bryster i ansigtet og en perfekt ungpige bagdele splittet af gstrengen da hun vendte sig. Hendes ansigt er pænt og en pige som jeg ville vende mig om efter. Så jeg var tændt.

hun var sød, sjov, nysgerrig og fremfor alt til at kommunikerer med på engelsk.

fik ikke økoblow men spurgte ikke om det, havde en god tid i 69er, så lidt missionær, med en superfræk omvendt cowgirl og afsluttende med doggy for alle pengene.

så snak om DK, hendes annonce osv. Og som sagt let at tale med.

hun vimsede rundt efterfølgende i eva kustume og hun er sgu lækker, men jeg kan kun en gang.

hun er ret ny i cph og ved ikke hvor længe hun bliver, men hun har sikkert ikke nok kunder til at det er en god forretning.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Mutha

nogle gange kan man sgu ramme guld med de falske profiler - > der kan være en helt alm smuk pige bag, der bare ikke have sit billede ud.... men i de fleste tilfælde desværre en slatten Rumæner eller lign...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun oplyste at det var for 1 time hvor anal sex indgik, men man skal nok ikke forvente at hun synes det er særlig fedt. Hun fortalte at hun havde oplevet at det var for voldsomt 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...