Hop til indhold

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/amanda-50242231-42104.html

Besøgte Amanda i dag... Her kommer en kort anmeldelse.

Hun bor i midten af Kbh og det kan være lidt svært hvis man kommer i bil at finde parkering (læs:MEGET svært). Til gengæld er det en privat lejlighed og dermed så diskret som det kan blive. Lejligheden er super hyggelig og ren. Hun har en briks stående i stuen. Hvis man vælger B2B foregår det ganske givet i den nærliggende seng. Der er mulighed for bad og alt er iorden.

Jeg synes hun er lidt lækker, ikke sådan overdrevet, men rigtig flot pige. Hun skriver at hun er 32 og det har hun helt sikkert også været, meeen jeg tror hun er tættere på 36-38. Hun åbnede i en stram sort sag og det hele sidder der hvor det skal. Flotte bryster der er hjulpet, men bløde og lækre. Stram flot røv.

Jeg bad om en times massage og for 700 kr er det inkl HJ. Massagen var so so... men dejlig berøring og med lidt pirrende kilden mellem benene mens jeg stadig lå på maven. Om på ryggen og nu var flaget hejst. Hun afmonterede sit eget tøj så hun nu kun var iført trusser og, som skrevet, det hele sidder som det skal, også uden tøj.

Lidt mekanisk HJ, men vi nåede derhen hvor vi skulle. Kan ikke helt vurdere om hun er genert eller om hun i virkeligheden bare ikke rigtigt gider at hive fremmede mænd i pikkemanden. Men hun er faktisk super sød at snakke med både før og efter...

Alt i alt var det en ok oplevelse... 7-8 ud af 10.

Tror egentlig jeg har mødt hende før på Frederiksberg.

Chance for gentagelse er da tilstede... meeeen.... nu må vi se;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...