Hop til indhold
DenOmrejsende

Gammel vin på nye flasker? Lemfældig omgang med sandheden?

Recommended Posts

Hvis nogle af jer har fulgt med på Annoncelight på det seneste, er der en selvbestaltet gruppe (eller et enkelt individ), som har ønsket at sortere "de falske piger" fra de ægte. Nuvel, et okay initiativ, selvom det er en smule selvophøjet på linje med den fyr, som forsøger at bilde pigerne ind, at de får flere kunder ved at få deres fotos retoucheret.

Jeg bliver dog ret irriteret, når jeg så læser følgende annonce fra gruppen/manden:

https://annoncelight.dk/annonce/13416/he ... n-tilbyder

1) Kvinden = Tea fra Vejle aka ...ja, tøsen har og har haft ufatteligt mange alias gemt bag forskellige profiltekster på diverse sider. Hun er let at genkende vha. hendes billeder.

2) Kvinden har solgt sex ADSKILLIGE gange, og ikke som der påstås i annoncen, at det er første og sidste gang hun gør det.

3) Hun har selv brugt ovenstående "lokkemetode" for at gøre sig selv mere eksklusiv. Ja, jeg har haft kontakt til hende før. Efter at have set et billede af hende og afviste at mødes, fordi jeg ikke brød mig om hendes udseende, truede hun mig med "hendes ret voldelige venner". Er glad for jeg aldrig gav hende personlige oplysninger om mig selv...

Min pointe med dette indlæg er:

Tea = hold dig nu for fanden til sandheden og stå ved hvad du laver, hvem du er (i escortmæssig forstand) og hvor erfaren en sexsælger du er!

Herrelogen/Herrelogen-manden = gør jeres/dit arbejde lidt bedre, ellers er der sgu ikke nogen der vil støtte op omkring jer/dig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

De ting havde jeg ikke gennemskuet.

Pressen siges jo at være demokratiets vagthund. Måtte Eroguides årvågne brugere få samme status inden for "branchen". Så ville megen løgn og fake måske blive undgået til gavn for alle.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Knajten

Det kan da være det er første gang de holder det en fredag

tja jeg synes da Tea er sød og hun kan fint tænde mig!! :lol:

og bemærk lige, som oftest er det ikke Tea der svarer, men

fyren der bor sammen med hende, og det er jo okay når man ved det :mrgreen:

Men som sagt så leverer hun varen, dog kan det værer svært at stille

op med 3 parties med få dages mellemrun 22 august - 31 august og 4 September

i alle tilfælde hvis man regner med at få fuldt hus, hvergang.. :o

Jeg har i alle tilfælde været med en 3 gange og er blevet fuldt tilfredsstillet hvergang. :twisted:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest tea

Ved et rent tilfælde opdagede jeg at denne tråd/indlæg handlede om mig.

Ja jeg har haft et par enkle profiler omkring, hvor det nu til at komme til for udenlandske piger og profiler der er til at betale sig fra. Dette benægter jeg på ingen måder, men denne såkaldte loge som bliver omtalt kender jeg intet til og kan tydeligt se billederne er taget, personligt bruger jeg ikke længere et af dem.

Jeg har fået et par underlige opkald angående GangBang den 22 August, jeg holder det ikke. Et lille intimt den 31 August, ja det er rigtigt og et den 4 September sammen med mig veninde, det er korrekt og jeg har flere GangBang bag mig, det benægter jeg på ingen måder.

Personligt bruges Annonelight slet ikke, for jeg er ikke det fusk som husere derinde.

Det er nu dejligt der sidder et par fyre som følger med i hvad jeg foretager mig, har i ikke andet og give jer til..åbenbart ikke. :shock:

En anden ting er at jeg har aldrig truet nogen af mine gæster, tænder de ikke på mig, så fred være med det. Men på grund af min gode hukommelse husker jeg tydeligt, den eneste episode fra en person som ikke ønskede og være sammen med mig, gudskelov vi har forskellig smag, han brugte et ret så nedladende ord om mig....Heks var det ord, bare fordi jeg har en lettere hudsygdom i ansigtet, så behøves ordet heks ikke blive inddraget, men den del af historien blev vist ikke fortalt..

Nok om det, Knajten er en dejlig, varm og meget selvskabelig fyr som jeg har det godt med og det er de fyre som får min ekstra opmærksomhed.

P.s. min "mand" er ikke længere min mand, men ex og han har intet med mine profil at gøre. Han kommer hos mig og jeg føler mig tryg sammen med ham, men han styre ikke noget.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Primo juli 2011 afholdte denne pige et gangbang på Joyz i Århus sammen med Anemone.

Det var et super gangbang, vi var vel 8 - 10 stykker. De seviceret os med al lækker fræk sex, de gav superfransk så vi var konstant in action.

Jeg kan varmt anbefale disse piger søde og dejlige som kan deres job :)

Det er jo klart at pigerene gerne vil have noget sikkerhed når de afholder event.

Mange piger har forskellige navne og annoncer som de arbejder når de arbejder på klinik, det er deres erhverv. Flere kunder = større indtjening

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...