Hop til indhold

Recommended Posts

Var en tur på annoncelight i går, og så der var en pige der tilbyder blow i det fri.

https://annoncelight.dk/annonce/13267/bl ... nd-udenfor

Jeg sendte en sms, og vi aftalte at mødes. Blev dirrigeret hen på en parkeringsplads ved Risby, og skulle så få yderligere besked derfra. Det var jo lidt spændende, for den parkeringsplads bliver åbenbart brugt som mødested for herrer :lol:

Der var da nogle der sendte længselsfulde blik efter mig, men jeg er jo også for lækker 8-)

Nå telefonen ringede, og jeg blev dirigeret til det rigtige sted. Og der var hun så.

Hun er en stor damen, men pæn og sød at tale med. Hun gør det åbenbart fordi hun tænder på det, og måske også lidt fordi hun ikke får nok derhjemme. (tag den drenge)

Hun breder et tæppe ud, og jeg hopper ud af tøjet. Hun har en meget løs kjole på, og ikke ret meget mere. Hun går i gang med mund arbejdet, og det er hun god til. Jeg gramser lidt rundt omkring, og ender nede mellem benene. Der begynder at blive vådt. Så piller jeg lidt i nummeren, og det kan hun sgu lide. Hun tilbyder at hente et par dildoer, så jeg kan lege lidt med hende. Joh tak meget gerne. Hun har to dildoer, og jeg starter med den lille. Den glider ind i nummeren, og lidt efter må vi hellere tage den lidt større model i brug.

Jeg får guffet rulle, imens dildoen kører ind og ud af hendes nummer. Det ender dog med, at vi bliver enige om, at det nok er bedre at jeg puler hende i røven i stedet for at bruge dildoer.

Hun finder et gummi frem, og jeg får lirket banditten indenfor i varmen. Med hende på alle fire går det over stok og sten. Jeg pumper løs, og hun leger med missen. Da det er ved at være tid til afgang, trækker jeg banditten ud, og af med gummiet.

Jeg har sparet op i en uges tid, og det vil jo være synd at lade det hele gå til spilde. Så hun åbner munden, og giver igen en god suttetur. Så er det tid til finalen, og det er ikke småting der kommer ud, men hun sluger de salte safter, og alt er godt. :P

Efter lidt small tallk er det tid til at afregne. Hun synes dog at jeg bare skal betale for blow til 500.- da hun jo selv trængte til at blive pulet i nummeren.

Se det var jo et rigtigt eventyr.

Vil jeg komme igen? Ja, det tror jeg, men måske kun til en hurtig guffer. Jeg er nemlig ikke så god til tanken om at andre måske kigger på.....

Så hvis man er til en stor kvinde, så vil jeg da anbefale hende. For hun kan sit kram, og det er den ægte vare hun tilbyder.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest tzatiki

Du får dig da nogle eventyr, Arne Diller :D

Men tak for de gode og underholdende anmeldelser ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...