Hop til indhold

Recommended Posts

https://www.escortguide.dk/P/petite-ramona-new-girl-in-noerrebro-happy-hour--42019.html
 

30min (2-3time sex,massage,licking pussy,bj with or without condom)
kr. 700,00

Soft kiss kr. 200,00


Var hos hende i dag. Havde på forhånd pr. SMS skrevet 30. min., BJ uden kondom og soft kisses. Fik et 'ok' tilbage.

Stedet:

- Ramona holder til på Nørrebro. Det kneb med at finde parkering, men jeg improviserede en plads ikke så langt derfra. 

- Det kneb også med at finde stedet. Det viste sig, at man skal ind af en gitterport. Porten fører ind til en gård hvor der kan være mennesker fra opgangene, så det er ikke det mest diskrete. Men forfanden, ingen ved hvem du er, eller hvorfor du er der, og selv hvis de vidste hvorfor du var der, har de glemt dit ansigt igen om 5 minutter

- værelset er meget varmt (hvilket jeg godt kan lide), men så småt at der dårligt er plads til at skifte mening - der er lige en seng og en stol, og så lidt gulvplads at det er helt unødvendigt at støvsuge

Ramona:

- Hun er lav (155 cm ser ud til at passe) og slank - ok i ansigtet men.. der er et eller andet med huden - som nogle små fordybninger, men jeg synes hun er køn

- jeg er ikke god til bryststørrelse, men ville sige en lille B-skål

Oplevelsen:

- Ramona stod udenfor og røg der jeg kom - nu er jeg ikke fanatisk ikke-ryger, men.. who does that?

- Jeg gav Ramona pengene (700 kr. for 30 minutter + 200 kr. for soft kisses) - hun sagde "blowjob and fuck, yes?" - jeg vidste ikke helt hvordan man skulle kunne sige nej, så jeg sagde bare yes, yes.

- da jeg var ved at tage tøjet af, gik det op for mig, at blowjob og sex jo ikke var det eneste jeg havde udbedt mig, så jeg forsøgte at kommunikere at jeg jo også havde skrevet om soft kisses - det var der så ikke noget af forstod jeg på hende. Det var første gang jeg blev skuffet. Det skulle vise sig at være en tilbagevendende følelse. Jeg sagde da, at jeg jo havde givet hende penge for soft kisses, og hun tøvede med sagde så 'ok'. Jeg overevejede her et kort øjeblik at forsøge at få mine penge og gå min vej, men dels var de væk, dels var det nok vanskeligt da hendes engelsk tydeligvis var begrænset, og dels HAVDE hun jo lige sagt ok.
Jeg lægger mig på sengen. Normalt vil jeg gerne starte med at udforske kvindens krop, men her kom kondomet frem med det samme, og blev forsøgt sat på min helt slappe penis. Da det indlysende ikke lykkes kun jeg godt fornemme at jeg lige skulle give mig selv en hjælpende hånd. Der var i hvert fald ingen Suspekt hits over det her. Det betød også, at jeg allerede kunne fornemme at BJ uden kondom nu også var taget af menuen. Da først kondomet var påmonteret begyndte et ok BJ, og jeg kunne røre lidt ved Ramona, men det var tydeligt at det for hende bare galt om at få mig til at komme.

Kan I huske de 'soft kisses' vi diskutterede i starten? Dem var der ingen af.

Mange års ornani har gjort at jeg skal stimuleres meget kraftigt for at komme, så hun slap ikke så let af med mig. Efter et kort stykke tid var det tid til sex, og hun satte sig op for at ride mig. Det gik sådan ok. Hun red som skulle hun tværs gennem USA forfulgt af indianere, men heller ikke det kom jeg af. Hendes indsats der, var faktisk det eneste lyspunkt.

Så begyndte hun at give handjob. Og igen, energiniveauet fejlede ikke noget. Hænderne gik op og ned, som forsøgte hun at kværne smør.
Jeg foreslog nu at jeg ville slikke hendes fisse, men gæt engang om det kunne lade sig gøre? Nej? Winner, winner, chicken dinner. Der begyndte jeg at grine højlydt.

Nu gad jeg ikke rigtigt mere. Det var tydeligt at hendes lyst til at give mig en god oplevelse var ikke-eksisterende. Jeg er med på at hun gør det her for at tjene penge, og at det nok ikke er den nemmeste måde i verdenen at tjene penge på, men.. argh.. altså når du nu alligevel har nedsat dig som GP, så vær da ærlig om hvad du tilbyder, og prøv at være bare en smule professionel. Måske var det bare mig hun ikke gad. I dunno. Jeg gav mig selv udløsning, tog mit tøj og kørte hjem.


Gentagelse? Nej - hell no. Det værste er at hun faktisk er ung, slank og pæn. Hvis hun rent faktisk tilbød de ting som annoncen siger, ville jeg betale mere end 900 kr.

/Midnight Cowboy

Redigeret af MidnightCowboy
Glemte at redegøre for 'soft kisses'

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg er helt i sync med din humor. Fantastisk indlæg og tak for et dejligt grin :lol:

Den med indianerne sad lige i skabet...klukker stadig :) 

Redigeret af underdog40

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun reklamerer også med HAPPY HOUR, men skriver ikke hvornår, men jeg gætter på at det er timen efter lukketid, hvor hun tæller bundterne af pengesedler fra fjolserne......

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg havde samme oplevelse for et par dage siden, jeg fik bj uden i et par min, så ville hun ikke mere da jeg ikke havde bestilt mega.

det lille mørke rum med en varmeblæser kørende på fuld power, så det var som en sauna var ikke så fedt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kedelig oplevelse for dig og åbenbart @junglebøffen Noget kunne tyde på at hun enten er kørt lidt metaltræt eller bare er i den forkerte branche. Lad os håbe at din anmeldelse kan virke som advarsel for andre.

Med hensyn til anmeldelse så blive endelig ved at med at poste. Griner stadigvæk og det er jo ikke den værste måde at starte en grå mandag på :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...