Hop til indhold
ppd

Skattesnyd og forsvundne direktører

Recommended Posts

 

Ikke et ondt ord om indvandere eller nydanskere i dette indlæg for vi gider ikke at trådene bliver kukket, så vi tager fat i de mange firmaer i Danmark...

Syntes bare man burde få atsat mange flere mennesker i SKAT til at tage sig af skattesnyd fra både danskere og udlændinges fiflen med at starte nye virksomheder.

823 selskaber den 1. maj 2018 havde en ledelse uden kendt adresse. Det er ulovligt ifølge selskabsloven og CVR-loven.

Desuden har flere af direktørerne har endda været forsvundet i mange år, uden myndighederne (Erhvervsstyrelsen) har grebet ind.

"Det burde være ret uproblematisk at lave et system, hvor advarselslamperne blinkede, hvis ledelsen ikke længere har en adresse. Det virker som om, Erhvervsstyrelsen ikke har gjort arbejdet godt nok" siger en advokat i økonomisk kriminalitet.

794 millioner kroner. Det er den største sum nogensinde.

Netop kædesvig er en type skattesnyd, som ofte er forbundet med selskaber med forsvundne direktører. Kriminelle indsætter såkaldte stråmænd, som reelt set intet har med selskaberne at gøre, så den reelle ejer af selskabet går fri, når myndighederne opdager, at der er snydt i skat.

Direktøren Mohammad Imran Asghar blev i december sidste år indsat som direktør i selskabet Manage Group, selvom han på tidspunktet for indsættelsen stod registreret uden en adresse i CPR. I Erhvervsstyrelsens register blev han registreret med postnummeret "9999 Ukendt". 

Myndighederne vidste altså ikke, hvor han var, men godkendte alligevel, at han blev indsat som direktør.

Erhvervsstyrelsen fortæller til mediet, at de ikke kan opløse enkeltmandsvirksomheder, men de kan melde dem til politiet, hvis de ikke sørger for at sikre sig at registreringen er i orden. Erhvervsstyrelsen skriver dog, at der ikke er praksis for den slags politianmeldelser.:wacko:

http://nyheder.tv2.dk/2018-08-26-forsvundne-direktoerer-823-selskaber-uden-adresse-paa-ledelsen

Desuden burde det være ulovligt eller man bud får en 5 års karantæne, mod at oprette/åbne nyt firma, hvis man er gået konkurs med sit gamle.

Nå'e nej..

Vi har jo en liberal Regering som ikke gør en skid, så svindlen fortsætter mange år frem...:rolleyes:

Del dette indlæg


Link til indlæg
MC5tooge skrev, for 19 minutter siden:

Egentlig! Et tråd i "politik" som handler om noget fornuftigt.
Tak.

Ja, alt kan jo ikke handle om udlændinge og voldtægter

for der taler tallene jo sit tydelige sprog..

Del dette indlæg


Link til indlæg

00’ernes VK-regeringer beskar skat med 6000 ansatte og flyttede de tilbageblevne rundt i landet - nogle ansvarsområder er efterfølgende flyttet flere gange, så det kan ikke undre, at de har svært ved at have styr på tingene. Det er åbenbart ikke vigtigt at der bliver betalt (den rigtige) skat, men meget vigtigt, at der ikke er en kontanthjælpsmodtager, der “snyder” sig til en uges ferie.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvorfor er det nødvendigt at myndighederne kender en direktørs faste bopæl? Hvorfor er det et krav at en direktør skal have en fast bopæl?

Hvorfor skal myndighederne straffe folk yderligere, hvis deres virksomhed går konkurs? (oftest på grund af de opkrævninger selvsamme myndigheder sender ud)

Og hvorfor skal folk ikke have ret til drive selvstændig virksomhed, i 5 år efter at de har ejet - helt eller delvist - en virksomhed som gik konkurs. Skal det også gælde små-aktionærer?

At en virksomhed går konkurs, eller tvangsopløses, betyder ikke nødvendigvis at der er foregået noget lysky, eller at skatteværket og andre leverandører ikke har fået deres tilgodehavende. Husk lige det.

KF.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Næsten 100% danske Amin Qatra fra Vejle er eftersøgt for mord..og så er han direktør for firnaet "420 Headshop" i Vejle, som ifølge CVR-registret sælger rygeudstyr...

5aa3c769-a79a-43d7-9f2d-cb115cd2d4a9.jpg

Og....823 selskaber per 1. maj i år ikke havde en adresse på ledelsen.

Velkommen til Danmark!

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-08-28-eftersoegt-for-drab-i-vejle-men-har-stadig-aktivt-selskab-i-danmark

Redigeret af ppd

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er det ikke sådan, at alle danskere skal være registreret på en folkeregisteradresse? Hvorfor skulle det være anderledes for direktører?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Borende X skrev, for 51 minutter siden:

Er det ikke sådan, at alle danskere skal være registreret på en folkeregisteradresse? Hvorfor skulle det være anderledes for direktører?

Tja.. Ledelsen er i hvert fald mange gange ikke til at få fat på... 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...