Hop til indhold

Recommended Posts

Lidt reflektioner over en varm sommer. Jeg har længe gået og kigget på en smuk og barmfager gadepige på hjørnet fejltastningaf Istedgade og Gasværksvej, der har stået og knejset på næsten samme flise i fire år. Jeg har småsludret med hende en del gange. Hun er en sød og smilende kvinde fra Rumænien. Slet ikke som bydelens andre gadepiger. Hun står der typisk fra 12 til 18. Og virker absolut som hun er kvinde over eget liv. For smart til en pimp. En dag aftaler vi at komme tættere på hinanden. Hun tager mig hen til nogle bollerum i Abel Cathrines Gad. 120 kr for en bollekabine, der nærmest kun er udstyret med en dyb lænestol. Nå det kan også have sin charme... Elena er udstyret med et par store økobryster, der ikke afslører at hun er 40. De er vanvittig smukke og dejlige at lege med. Jeg får et udmærket blow med gummi og derefter en lille ridetur siddende i lænestolen. Hun er virkelig dejlig at røre ved, men er desværre kun til tantekys. Hendes ansigt er smukt, synes jeg.  Jeg tager hende stående bagfra i hendes lækre fyldige bagdel, men helt optimalt er det ikke. Hun kender mig så godt, at vi først afregner bagefter. Jeg betaler hende frivilligt lidt rigeligt, men næste gang fik jeg til gengæld en klækkelig rabat. Hvis jeg skal være sammen med hende igen, skal det være hos mig selv. Nysgerrige naboer eller ej. Jeg skriver ingen priser her, fordi jeg tror de kan være lidt arbitrære ;-)

Karina fra bollefabrikken har jeg allerede anmeldt, uden sammenligning sommerens bedste oplevelse! Forrige uge besøgte jeg så Sabrina, som jo er byens smukkeste Barbie. Er ellers ikke til alt for meget plastik, men dels har hun fået mange gode anmeldelser, og dels tænder hendes dukkeagtige skønhed mig. Oplevelsen var dog ikke den store succes. Meget skrøbelig lille pige og jeg fik kun tantekys og ikke meget GFE over besøget, men sød og delikat er hun da. 

Og så i dag... Miky helt anderledes udseende. Naturkrop af ypperste klasse. Samme skikkelse som Sabrina, men en gnistrende sorthåret skønhed. Man siger at der altid skal være én fejl i et mellemøstligt tæppe, thi kun Allah er ufejlbarlig. Og Allah har virkelig været i hopla, da han skabte Miky! Alt hos hende er velproportioneret og perfekt. Men jeg fik igen det hvide snit. På trods af at befinde mig i visuelt slaraffenland og forsigtig kæleri af hendes yndige bryster og bagdel, så gik meddelelserne ikke videre til aftenens formodede hovedperson. Og Miky er meget uerfaren som de fleste piger nu er i hendes alder (21). Langt blow med gummi men for blødt til mig. Tantekys og lidt generte smil, når jeg besang hendes skønhed. Mit eget ansvar og jeg fortryder egentlig ikke, selvom det kostede halvdelen af månedens husholdningsbudget. Men sad da alligevel på en bænk i det bløde sensommeraftenlys ved Søerne og reflekterede over menneskets dårskab. Qhttps://escortguide.dk/P/miky-sexy-young-girlfriend-experience-frederiksberg--42193.html#&gid=1&pid=15

Redigeret af Gerrard

Del dette indlæg


Link til indlæg

Dejligt lille skriv over en god sommer Gerrard,

Gerrard skrev, for 10 minutter siden:

Og så i dag... Miky

Så fik du alligevel besøgt hende :) jeg går så ud fra at årstallet faktisk var en skrivefejl :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Bliver bare rimelig mistænkelig, når Miky photoshopper sit navn, by, måned og årstal ind på nogle af billederne... :-(

Venligst

French

Del dette indlæg


Link til indlæg
frenchlover1 skrev, for 4 timer siden:

Bliver bare rimelig mistænkelig, når Miky photoshopper sit navn, by, måned og årstal ind på nogle af billederne... :-(

Venligst

French

Hun er altså god nok. Hvis du ikke stoler på mig, så kig ud til hende.

Del dette indlæg


Link til indlæg
frenchlover1 skrev, for 4 timer siden:

Bliver bare rimelig mistænkelig, når Miky photoshopper sit navn, by, måned og årstal ind på nogle af billederne... :-(

Venligst

French

hahaha. Bliver du mistænkelig?? Så må vi håbe du ikke går rundt foran ordensmagten, for så bliver de nok bare mistænksomme......

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Sniper123
Thomsen skrev, 1 time siden:

Bollefabrikken..?????

eroguide.dk/forum/search/?q=Bollefabrik

Søgefunktionen virker ;)

Redigeret af Sniper123

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...