Hop til indhold
godmann

Angelique gfe og partyhumør

Recommended Posts

Er lige kommet hjem efter 45 min i selskab med Angelique. Har været med hende før , men der har Delia også deltaget i seancen( hvilket er en anden oplevelse og mig en superoplevelse)

Men Angelique tager imod i sort lingeri med hofteholder , lille trusse og nylonbanditter , så fræk at se på og det viste sig at frækheden holdt alle 45min.

Efter jeg havde været i bad , mødtes vi i legeværelset og nu havde Angelique taget lysende bunny øre på og siger " lets party " og det gør vi så. Hun byder på lidt vin , men jeg selv er kun til vand i dag ,men tanken var god. I sengen masser af kærtegn til hendes faste lille indbydende krop . Et nærværende blow og  så den store slikketur af missekatten , som i dagens anledning var så glat som den overhovedet kan være , så våd og smagfuld at man havde lyst til at få fast bopæl lige netop imellem hendes ben. Ingen stres , ingen nejer og vi sluttede af med for mig højdepunktet , nemlig at Angelique ligger og onanerer med mig siddende imellem hendes ben , hun kommer og det gør jeg også direkte ud over hende , hun forsætter frækt med at gnide mine safter ud over sig

Troede vi var færdige , men Angelique spørger 2 gange om vi skal tage en omgang mere , men jeg var mere til at nyde oplevelsen som den var. Så er du gfe og tanken om at skulle hjem til en fræk kæreste som venter på dig med frække tanker , så er Angelique anbefalet herfra  . Minus er hendes profil billeder som jeg syntes er lidt kedelige. Hvis det syn jeg mødte i dag var på billederne så ville give et rigtigt frækt indtryk af hende

https://www.escortguide.dk/P/angelique-new-location-200-real-pics-happy-hours--41814.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...