Hop til indhold
Guest Sniper123

New Sexy Monica - value for money på Amager

Recommended Posts

Guest Sniper123

Mit favoritsted på Amager har fået besøg af en ny polsk model og hun måtte prøves i dag. Hun så tiltalende ud i annoncen og en timepris på 900 incl COF, var heller ikke så ringe - her sidst på måneden. Hun lukker mig ind - pæn, høj, sorthåret, slank og det er hende på billederne - de er ikke overbelyst, men fra stedet - så den er god nok. Hun har et par tatoveringer, men på den moderate måde.

Jeg smutter i bad og kommer tilbage til hende - jeg kærtegner hende stående og hun synker ned på knæ og giver mig et, mere end godkendt blow. Vådt og rimeligt dybt - efter nogen tid, vælter jeg hende om på sengen og kysser hende - hendes bryster (jeg har en bryst fetisch) og de er naturlige og der er rigeligt af dem (85 C).

Jeg kærtegner hendes glatte køn og efter nogen tid er jeg nødt til, at smage hende - vi går over i en 69 og det er ikke altid, at jeg når så meget længere. I dag måtte jeg så prøve hendes stramme køn og jeg afsluttede med et blow, hvor afslutningen var på hendes bryster.

Hun kan bestemt anbefales - hendes engelsk er ikke til de store samtaler; men det fungerede. Hendes franske, spanske og danske var til UG ;)

https://escortguide.dk/P/new-sexy-monica-today-special-1-hour-900-incl.-cum-on-face-i-wait-you-at-amager--41795.html

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...