Hop til indhold
Iceman007

Råd til Brasilien

Recommended Posts

Jeg skal lidt rundt i Brasilien, Recife, Rio og Porto Alegre næste måned, men ved ikke lige hvordan jeg skal gribe det an.

Jeg kunne godt tænke mig at finde en sugarbabe ved I om der er sites som er gode til det i Brasilien?

Derudover er der noget lige escortguide.dk? Jeg er ikke helt tryg ved bare at troppe op på en adresse da man hører at det kan være ret usikkert i Brasilien.

På forhånd tak for svar.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Alkoholikeren

Hmm svært med Brasilien, jeg ville ikke opsøge adresser, jeg tænker du besøger en Brasiliansk GP her i DK, en der falder i din smag tag en time med hende for at prøve om hun levere havd du ønsker,  bestil to time,  brug en time på snak om din kommende rejse og spørg ud, hvis du tænker det og det kan passe med din rejse så kunne hun blive din ledsagerske som rejsesekretær, jeg forudsætter  at det er business du rejser for, også kan du kalde det ekstern konsulent kulturel service og sekretær bistand, et køkken billag er fint til SKAT, lav det pænt i word eller Excel, find et logo på et “manpower bureau” tilbud hende en ok betaling og kun dig i perioden. Er det privat så lav en aftale med hende, eller små du forlade dig på de oplysninger hun kan give dig om landet. Skriv gerne når du kommer tilbage.

bh

Alko

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg ville gøre præcis det samme, som Alkoholikeren siger.

De piger som kommer hertil, har jo et netværk, og lur mig om de ikke har lavet noget tilsvarende i deres hjemland...eller i det mindste kender nogen so kender nogen ;-)

De fleste brasilianere som kommer hertil kommer fra Sao Paolo eller Rio.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...