Hop til indhold
JeppeK

Sindy New Fitness Model

Recommended Posts

Jeg har set på hendes profil i par gange, nu fik jeg endelig taget meget sammen til at lave en aftale og besøge hende. Jeg var måske en smule skeptisk og vidste det var en joker om hun virkelig var så fitness som billederne hentyder til. Må jeg med det samme fastslå: ja! Da jeg ankom blev jeg mødt med smil og venlige kindkys. Jeg blev totalt opstemt da jeg så hende, hun er virkelig en flot slank pige med veltrænet krop og tilpas store bryster, kønt ansigt, hvad mere kan man ønske sig? Jeg glædede mig som et lille barn til at pakke gave op.

Efter det obligatoriske bad og afregning, kunne jeg endelig for lov at pakke hende ud. Det gik stille og roligt, hun har nogle dejlig store bryster som man godt må røre ved. Efter et godt stående forspil gik vi over til sengen og lagde os, der jeg fik et rigtig godt blow. God teknik, meget variation og masser af spyt. Derefter gik vi til doggie, hvor jeg kunne få lov at tage fat i hendes super flotte bagdel, det var et dejlig syn, man kan godt tage fat og sådan. Hun stønner blidt og autentisk, ikke sådan overdrevet som nogen gør. Derefter blev det til en ride tur, det ende med at gå vild for sig, hun red mig rigtig hårdt, sådan som jeg kan lide det, og jeg havde hele tiden mine hænder omkring hendes mini talje, hvor jeg kunne hjælpe til med at gøre stød extra hårde og dybe. Vi sluttede af i missionær, hvor vi afsluttede imens hun kiggede mig dybt i øjnene. Jeg fik lov at støde færdig uden nogen hast værk. En dejlig omgang sex, jeg var helt tiltfredstillet, top karakter herfra. 

Bagefter snakkede vi lidt, hun virker lidt genert, men hun er utrolig venlig og sød. Vi havde rigtig god kemi og jeg tror at alderen er korrekt. Hun er erfaren og social kompetent, men stadig en ung og en stram pige. Hun sagde hun er fra spanien, så nu kan jeg også krydse af at jeg har prøvet Latino sex. Jeg kan godt følge dem som er vilde med latino, der noget passion og fræk over dem. Billederne ER af hende, billede 4 og billede 11, det foran spejlet er spot on, hun ser præcis sådan ud. 

Klar anbefaling herfra! 

https://www.escortguide.dk/P/new-fitness-model-now-oesterbro-41842.html

Redigeret af JeppeK

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Larsebro

Må jeg spørge, hvor lang tid du tog? Plejer man at tage et bad ved 15 min? 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Legetimen skrev, for 4 timer siden:

Jeg må desværre skuffe dig, da du ikke helt har prøvet en latino endnu..

Latinoer kommer jo fra Latinamerika - Spanien er en del af Europa ;)

Og så er latinoer mænd.... Den amerikanske definition er at de er fra Latinamerika. Den europæiske version inkluderer alle latinsk sprogede lande, Spanien, Portugal, Italien, Rumænien

 

Redigeret af tvr

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest CuriousDk

Tak for anbefalingen! Var forbi i dag og hun leverer rigtig godt. Sød og naturligt liderlig og ingen kiggen på uret. Hun skal nok blive en succes i Kbh :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en god og fyldestgørende anmeldelse. Havde selv kig på hende og føler mig kun endnu mere fristet nu. 

Hvor cirka på Østerbro befinder hun sig? 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Larsebro skrev, den 14/8/2018 at 11:48:

Må jeg spørge, hvor lang tid du tog? Plejer man at tage et bad ved 15 min? 

Jeg tog 30 min ved mit første møde, jeg tager sjælendt 15 min. Jeg tager altid bad.

Efter min andmeldelse så kunne jeg ikke rigtig få hende (og hendes krop) ud af tankerne, hendes krop et efter min smag er PERFEKT. Så jeg var forbi  igen i dag. Da hun åbnede havde hun kun sort undertøj på og høje hæle, det var præcis som jeg havde fantaseret om hele ugen. Jeg blev igen overrasket over hvor lange og flotte stænger den lille pige har, mums siger jeg bare, hun er bare flot. Som ofte for mig var anden besøg bedre, det var også tilfældet her. Hun er her en uge mere så det er bare at komme afsted hvis man vil opleve den gude krop! 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...