Hop til indhold
Hanrej

Alma og Astrid ved Skive

Recommended Posts

Har idag besøgt de to piger fra annoncen.

https://annoncelight.dk/showad/249993

De har desuden hver deres annonce, men vil klart anbefale at de nydes samlet.

https://annoncelight.dk/showad/257233

https://annoncelight.dk/showad/250513

Der foreligger desuden en anmeldelse fra Mandesnolder2 under BDSM og fetish af de to fantastiske piger.

Som Mandesnoller selv er inde på, er stedet (på Skiveegnen) ikke det vildeste palads. Det er i grunden en skam, for det fortjener de to piger sgu.

 

Jeg blev budt velkommen af to supersprøde piger, der til fulde levede op til mine forventninger, og mere til. Kurvede på den helt rigtige feminine og sexede måde. Desuden godt suppleret af virkelig smukke ansigter. Jeg havde i forvejen chikaneret dem det meste af dagen, over både mail og sms, for at forklare og beskrive mine ønsker. Alt blev positivt modtaget, og svaret pænt tilbage på. Vi fik aftalt hvad der skulle ske, og jeg fik lov at besøge dem.

Jeg havde valgt noget light bdsm/fetish, som nok i virkeligheden er mere i fetish-genren end bdsm. Et håndjob af dem begge, imens jeg var bundet til en stol, dette med tilgangen "tease and denial", hvor de flere gange får mig helt tæt på orgasmen, og så slipper grebet. Dét fortrød jeg inderligt. Håndjobbet og setuppet jeg havde ønsket var perfekt, og lige efter bogen. Men at sidde dér, og se de to sindssygt lækre tøser sidde på knæ foran mig, og så ikke kunne hverken røre eller smage dem, var ren tortur. Derfor tænker jeg at mit næste besøg i hvert tilfælde skal starte ud på en anden måde, hvor jeg til fulde kan nyde dem begge.

De får min helt klare 110% varmeste anbefaling. De er lækre, danske, MEGET imødekommende for ønsker, helt nede på jorden, og har udover deres fantastiske udstråling, et blik der får én til at blive genert som en 10-årig skoleknægt der skal købe pornoblad på tanken. De har helt styr på hvad de laver, og det bliver derfor en helt autentisk oplevelse, uden dårligt skuespil eller ligegyldighed og manglende mental tilstedeværelse. Man kan finde mange anmeldelser herinde hvor pigen ikke lader til at gide, eller vil hurtigt af med én igen. Det er ikke tilfældet hér!

Jeg kommer igen så hurtigt som overhovedet muligt. Tak piger.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...