Hop til indhold

Recommended Posts

Guest Sweex

Fik en udmærket blød massage i en time, for 400 kr. Jeg spurgte ikke efter ekstra og tænkte at det måtte hun selv gøre, hvis hun var frisk.

Massagen er udelukkende hvis man trænger til afslapning, hun retter ikke op på muskelskader o.lign. 

Efter en 45 min. Kom spørgsmålet så om ekstra og jeg sagde ja til hj for 300 kr. Det var fint og pirrende og som mange andre thaier, så griner de når man kommer. Jeg har aldrig forstået det, men det er lidt underligt hvis du spørger mig.

Jeg er normalt ikke til thai piger, men ferien har været dyr og det er udmærket alternativ til prisen. Der hvor det bare kammer over for mig, er at hun masserer mig i 55 min for 400 og tager 300 for at massere mini me i 5 min og spurgte også om hun skulle være nøgen for yderligere 300??? Det er selvfølgelig forskellige ydelser, men 600 kr for at se hende give et hj nøgen i 5 min. er helt hul i hovedet i min verden, når hun arbejder relativt hårdt i en time for 400 kr.:huh:

Anyway, god nok oplevelse. Køn kvinde i fyrrene vil jeg tro. Fik ikke fat i hendes navn. Stedet er ikke videre diskret. Men man venter på at hun kommer ned og åbner døren, kan alle der står i kø lidl kigge på en...

https://www.escortguide.dk/P/jaja-lotus-massage-roskilde-30832.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Der har været andre tråde, hvor folk har kritiseret Jaja Lotus for at have ældre og tykke massører. Men jeg har lige været forbi og besøgte Ya-Ya (som jeg kunne kende på dette billede, fra dengang hun var i Dokkun). Hun var dengang gudesmuk med en smuk petit krop og velformede små A-skåls bryster og et fantastisk sødt smil (som hun desværre godt kunne bruge lidt mere). Jeg har ikke set hende i et par år, men da jeg så hendes billede, måtte jeg straks afsted.

Og jeg blev ikke skuffet. Hun var præcis lige så smuk og stadig ret genert (tolker jeg det).

Jeg bestilte en times massage med tantra. Det skal siges, at hun aldrig har tilbudt sex, men kun HJ og blow (med gummi), så man skal ikke komme efter FP eller GFE (jeg har set nogle skrive, at de har haft sex med hende flere gange, men jeg mistænker, at de har snakket om en anden pige, da jeg har prøvet mange gange med gode tilbud). Jeg kommer der, fordi hun bare er så lækker og samtidig så sød, mens hun ser så uskyldig ud. Og så giver hun et fint HJ, mens man må gramse på hendes lille numse og mis.

Hun startede med at massere ryggen og efter et kvarters tid masserede hun blidt baller, boller og numsehul ;) Virkelig skønt :D Da jeg skulle vende mig om, tog hun tøjet af. Og WOW! Hun havde fået lavet kæmpe bryster (D-skål, vil jeg tro). Tænk, at jeg ikke så det, da hun havde tøj på!  Men da havde jeg nok for travlt med at forsvinde ind i hendes øjne :wub:. Men brysterne var virkelig smukke og velformet. Og da jeg fik lov af gramse, havde de den helt rigtige hård-/blødhed.

Vi sluttede af med HJ i stedet for BJ, da jeg har lidt svært ved at komme af BJ - især, når der er gummi på.

Jeg kan kun anbefale hende, hvis man er til små petite thaipiger med sødt smil, men som ikke tilbyder sex.

 

 

 

Redigeret af Stabilizer
slettet billede

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har heller ikke besøgt hende siden dokkun men hun laver efter min mening noget af det bedste tantra, så en dag når vejen falder forbi Roskilde må jeg nok lige forbi. ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fik en dårlig behandling denne gang ... 1 times thai sports massage ... som var nogenlunde af en dame på nok 65 ... og så ville hun give happy ending hvor jeg sagde at pga træthed og smerter så ville svensk og fransk nok ikke lykkes .. hun sagde det skulle hun nok klare... jeg sagde at hvis hun ku betalte jeg.efter nok 15 min gav hun op .. men jeg måtte betale for det hele ... det syntes jeg ikke om ... og havde nok været mere muligt med en lidt yngre og bedre udseende dame ... så der kommer jeg squ ikke mere. Har andre steder der er bedre service på .....  

Mvh carsten 

 

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...