Hop til indhold
jensen6

Tidligere flat rate - ny lille update ;-)

Recommended Posts

Lavede for nogen tid siden "et raid" til 3 tyske klubber ikke så langt hjemmefra, for at se hvordan "flat rate" - tilstanden er med de nye love: Giver stjerner, hvor 6 er super.

Totalclub Osnabrück: Entré 30 EURO - Køber ved indgangen 18 coins for 90 Euro, det koster 3 coins for en 20 min. tur. - Ca. 10 østeuropæiske piger, de fleste dejlige, søde og MEGET ivrige efter at have en god tid sammen. Jeg nød 4 af pigerne, oplevede ikke forsøg på mersalg, men gav to af dem dobbelt op da 4 piger var nok for én dag for en halvgammel gut, og oplevelsen med dem var så super!

Det var sådan en god dag, at jeg valgte at komme tilbage og gentage succesen næste dag ;-). Barområdet er for lille, heldigvis var vejret godt, så vi var udenfor det meste af tiden.

120 EURO for en hel dags hygge, sjov samt god sex med op til 6 piger - eneste minus fællesområdet, hvis vejret ikke er godt.     *****

Club 49 i Münster: Entré 10 EURO - Køber billetter ved indgangen á 40 Euro pr. 20 min. tur. - Jeg nød 4 dejlige, søde og MEGET villige østeuropæiske piger af de ca. 15. Lokalerne er fine, barrummet er dog for lille efter min smag. Kommer gerne igen. Gik da der kom en flok meget højrøstede arabere.

170 EURO for en hel dag inkl. grill i haven, hygge, sjov samt sex med 4 piger er vel også ok - igen eneste minus fællesområdet, hvis vejret ikke er godt.     *****

La Vita Wallenhorst: Entré 25 EURO - Køber ved indgangen for 100 Euro 4 ture á 20 min. tur. - Ca. 15 piger hvoraf kun 3-4 stykker faldt i min smag. Jeg havde en super tur med to af dem, og valgte så at køre igen. Kommer ikke tilbage.

125 EURO for en hel dag samt sex med 4 piger må siges at være billigt, flotte lokaler både inde og ude, men kvaliteten af pigerne var efter min mening for dårlig, desuden virkede det her, i modsætning til de to andre steder, meget mere koldt prof.     **

Ingen af de piger jeg var sammen med så på klokken, alle talte fint engelsk, alle var søde!

Jeg kunne godt tænke mig at besøge Osnabrück og Münster igen. Der er også flere i området der burde tjekkes ;-).

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
jenslillemandhansenv2 skrev, 1 time siden:

Må jer spørge om hvornår dine besøg har fundet sted?

Det var i juni i år.

Beklager MEGET, jeg besøgte ikke La Vita, der var midlertidig lukket. Jeg besøgte i stedet: Dolce Vita i Wagenfeld - sorry drenge.

Redigeret af jensen6

Del dette indlæg


Link til indlæg
jenslillemandhansenv2 skrev, for 1 time siden:

Jeg kunne ikke forstå det du skrev, er netop kommet hjem fra, som i nat, tur til både Total OS og La Vita.

Ja, beklager at jeg mixede Dolce Vita med La Vita!

Jeg ville gerne have været på La Vita, men de var lukket pga vandskade - Jeg kan forstå at de ikke kører med flat rate mere, er det korrekt? Jeg kan godt lide at man betaler 100-200 EURO ved indgangen og så ikke mere pengesnak, bortset fra  når men selv give ekstra fordi servicen har været speciel :-).

Havde du også en god oplevelse hos Total OS?

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
jensen6 skrev, den ‎05‎-‎08‎-‎2018 at 16:20:

Ja, beklager at jeg mixede Dolce Vita med La Vita!

Jeg ville gerne have været på La Vita, men de var lukket pga vandskade - Jeg kan forstå at de ikke kører med flat rate mere, er det korrekt? Jeg kan godt lide at man betaler 100-200 EURO ved indgangen og så ikke mere pengesnak, bortset fra  når men selv give ekstra fordi servicen har været speciel :-).

Havde du også en god oplevelse hos Total OS?

 

(beklager det sene svar)

Ja jeg havde en ganske god oplevelse hos Total OS. Var der også for nogle måneder siden, denne gang var det som om der var lidt mere fest stemning, der syntes at være en stor udskiftning af pigerne, men igen det skyldes nok de nye regler, tingene skal lige falde på plads, jeg føler det er ved at have fundet sit leje.

Var sammen med en "ægte" porno tøs. Hun var faktisk pisse fræk, meget høj, kæmpe patter og fuld af "tusser". Jeg så et mindre ar under brysterne, ja jeg har fået opereret mine bryster mindre, ryggen kunne ikke holde til det. Hun var faktisk også sød og service mindet.

Havde dog en lidt træls oplevelse, sidst på aftenen sad en tøs lidt for sig selv, jeg ville gå der over, men så hun sad og græd, jeg fik faktisk helt ondt i maven og satte mig ned. En af de andre tøser havde set hun græd, hun gik der over og tog hende i hånden og trak hende med op på den store terrasse hvor hun blev trøstet af to-tre tøser, dejlig de hjælper hinanden. Jeg ved naturligvis ikke hvad problemet har været, det lader til at tøserne er glade for at arbejde på klubben. Man kan vel på enhver arbejdsplads opleve en kollega der bliver ked af det. Det var nok det at tøsen jo næsten var nøgen og jeg selv kun havde badekåbe på der gjorde situationen ekstra sårbar.

Nå lang palaver, besøger jeg klubben igen ? ja absolut.

God dag til alle. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...