Hop til indhold

Recommended Posts

Hvad er jeres (gerne nylige) erfaringer med Jaja Lotus i Roskilde? Kiggede lidt rundt og faldt over dem, og da jeg er i Roskilde og skal slå nogle timer ihjel senere i dag, overvejede jeg et kig forbi. 

Hvis nogen kan navnene på de respektive piger fra annonce billederne ville de være højt værdsat :P

Er massagen godkendt og tilbyder de selv de ekstra ydelser eller skal man selv spørge? 

Har kigget lidt på tidligere andmeldelser, men det ser ud til de har fået nogle nye tøser og nogen er smuttet videre, så må hellere lave en nyere tråd til disse spørgsmål :lol:

https://www.escortguide.dk/P/jaja-lotus-massage-roskilde-30832.html

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Tatra

Regn ikke med at billeder stemmer der. Ofte lidt ældre modeller, men alt tilbydes (har i alt fald altid fået alt). Om man skal spørge, tjah, måske, men så er det det. For mig solidt sted, men det er ikke der thai airways finder nye emner.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Billederne stemmer. Genkender dog ikke pigen der ligger på maven på et af billederne og modtager massage, men den unge piger der giver massagen er indehaveren på stedet. Både hende og hende den lidt ældre på "happy birthday"-billedet har tidligere arbejdet i Dokkun i Glostrup.

Hende der står ude i en skov er nok et lidt ældre billede. Hun er noget chubby og bleg.

Fandt den her:

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Tatra

Så blev jeg også klogere. De 5-6 gange jeg har været der (men mest om aftenen) har det været lidt ældre modeller, der ikke er på billederne.

Jeg står ved mit skriv, det var sq sjovt!

Redigeret af Tatra

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var forbi i går, blev lukket ind, af en man nok ville kalde mamasan.

Lille buttet og ældre dame, der intet kunne sige på engelsk eller dansk, udover “masa masa”. Det var hende der var massør fandt jeg ud af. Sagde nej tak og hun hentede så en anden, lidt yngre men ikke noget at juble over. Sagde nej tak igen og en ny ville komme. Det var så en diametral modsætning:unsure:20-21 år måske, ultra tynd, meget lidt køn og bøjle på tænderne.. sagde pænt nej tak igen og gik med uforrettet sag.. kommer ikke igen...

Jeg kan ikke genkende nogle på billederne....

Del dette indlæg


Link til indlæg
McPickle skrev, for 4 timer siden:

Hvad er jeres (gerne nylige) erfaringer med Jaja Lotus i Roskilde?

Du har skrevet en efterlysning i anmeldelser. Den handler om thai, men er ikke i thai-forum. Vær obs på, at "thai" har eget forum, og at "efterlysninger" altid ligger som underforum til anmeldelsesforum.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Thaiuser skrev, den 2/8/2018 at 11:55:

Billederne stemmer. Genkender dog ikke pigen der ligger på maven på et af billederne og modtager massage, men den unge piger der giver massagen er indehaveren på stedet.

Hende, der giver massage på 1. billede, og som også er på 4. billede, er Ya-Ya (ikke at forveksle med JaJa, som udtales Dja-Dja. Hun er ikke indehaver. Det er derimod hendes kusine (måske ligner de hinanden meget, så det rent faktisk er kusinen på billedet??)

Uanset hvad, så er Ya-Ya mega smuk med en gudesmuk krop :wub:

900862_large.jpg

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...