Hop til indhold

Recommended Posts

Valgte at bestille tid hos denne unge dame: https://www.escortguide.dk/P/happy-hour-800-30min-massage-b2b-tantra-38393.html

Fik en pris per sms og den var desværre for høj til hvad jeg ønskede at give, så undskyldte for forstyrrelsen, og straks efter kom der et nyt tilbud..et par hundrede billigere, og jeg slog til.

Ankom et par min før tid og skrev på sms, at jeg var ankommet. Blev vist ind i et værelse og spurgte efter Maj (hende på billederne) og 10 sek efter kom hun.

fortalte at jeg havde bestilt FP, og ja, det vidste hun godt...så jeg smed klunset, og det gjorde hun også. Pigen ser sikkert super godt ud, men desværre var værelset så mørkt at jeg intet kunne se, og den lampe der var, lå under sengen og lyste meget svagt. Det hjalp så heller ikke at strømmen gik :D. Så jeg kan faktisk ikke sige, om Maj (hende der masserede mig), rent faktisk er hende på billederne. Men hun havde en rigtig fin krop!!!

”Massagen” var i gang, eller rent faktisk var det lidt nusseri på ballerne (hvilket da også er ganske fint...). Efter 10 min blev jeg bedt om at vende mig om og “massagen” og lidt b2b fortsatte. Jeg spurgte om jeg måtte røre hende, og det sagde hun ja til..og måsen blev placeret så der var fri adgang til berøring. Så kom fokus på mine ædlere dele og da jeg var stiv, røg der et gummi frem som blev sat på, og herefter gav hun et bj som ca varede 30-45 sek. Da jeg var ganske klar, lagde hun sig på alle fire og gjorde klar til en omgang doggy. 

Hun har ikke ret meget plads, så det var lidt svært at komme op i hende, og da jeg endelig gjorde, så gik der ikke så lang tid før jeg kom :rolleyes: Dog lige inden jeg kom, vender hun hovedet og siger “you come now?”...knap så hyggeligt.

Efter 35 min var jeg ved at tage tøj op igen...selv om der var betalt og aftalt 1 time! Og i de 35 min jeg var inde, gik der også en del tid med at prøve at fikse elektriciteten.

8/10 Pigen var sød og super dejlig krop. 

4/10Lokalet var aaalt for mørkt, men rent og rene håndklæder. 

2/10indgang ligger direkte ud til trafikeret gade

0/10Tiden bliver bestemt ikke overholdt

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for anmeldelsen. Hende har jeg overvejet at besøge, men det er ikke ok at betale fp for en time også kun få 35 min. Så kan de sagtens give afslag på et par hundrede, hvis de så snyder med tiden. Er det ikke normalt, at man så får lidt massage eller en omgang mere, hvis man kan,  når man har købt en hel time fp?

Redigeret af asianman

Del dette indlæg


Link til indlæg

30 min er helt ok, hvis man får det af vide, og så ville jeg jo bare ha sagt nej tak.

jeg blev ikke tilbudt yderligere massage, men bedt om at tage tøjet på. Tror faktisk heller ikke jeg ville ha spurgt om mere massage, for den var virkelig ikke noget at skrive hjem om! Og da jeg stod på gade, 40 min efter jeg var ankommet, kom der en ny kunde.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...