Hop til indhold
Elprebsi

Doris - Sønderborgvej 9, Kruså

Recommended Posts

Hej folkens

Jeg var egentlig inde i en sparemåned denne måned, men måtte sande at liderligheden tog over, da det er et stykke tid siden jeg har været sammen med en pige.

Derfor besluttede jeg mig for at besøge Doris på Sønderborgvej 9 i Kruså. https://massage.side6.dk/krusaapigerne og https://annoncelight.dk/showad/250976 

Først og fremmmest - det er hende på billederne. De er selvfølgelig photoshoppede, men jeg synes det ligner meget godt og at Doris er en utrolig køn og sexet pige.

Jeg valgte en time med megafransk og kys og blev ikke skuffet. Doris sutter præcis som jeg kan lide det og det sammen med at slikke i en 69, gjorde, at der gik ikke længe inden pikken stod rank. Det betød en ridetur, som var klasse. Doris's bryster er dejlige og naturlige og derfor en god udsigt når hun rider. Jeg kunne mærke at jeg ikke ville holde længe og derfor bad jeg om at afslutte i munden med et BJ. 

Herefter fik jeg en fin blød massage, hvor vi talte om lidt løst og fast. Doris snakker ok engelsk, hvis man sørger for at snakke lidt langsomt, men der var et par sproglige udfordringer, men ikke noget slemt.

Om på ryggen igen og Doris fik liv i pikken igen, men den faldt lidt da der kom kondom på og jeg måtte opgive samleje nummer to. Med mund og hånd fik Doris dog fremtvunget udløsning to og jeg var godt tilfreds. Jeg ville gerne have kneppet hende en gang mere, men det er lidt op og ned om det er muligt for mig med en ny pige, da jeg altid er lidt nervøs. Denne gang var det ikke muligt, men næste gang jeg besøger Doris (for det kommer jeg til) vil jeg tage hende bagfra - hun har en dejlig lille røv :)

Igen tog Doris sig fin tid til smalltalk og det var ikke hendes skyld, at jeg sad i bilen efter ca. 50 min. inkl. hurtigt bad før og efter. Det kan jeg kun tilskrive min egen manglende præstastion og at det faldt naturligt at rejse sig efter lidt smalltalk. Jeg kan godt lide at snakke med pigerne, men så godt kender man dem jo heller ikke :)

Det eneste lidt negative er at stedets parkeringsmulighed ikke er super diskret. De har sat et hegn op, der skærmer godt for sidetrafikanters udsyn til ens bil, men hvis folk kigger ind i indkørslen, kan ens bil ikke skjules. Det skal dog siges, at selvom vejen er trafikeret, kører folk hurtigt forbi, så jeg satser på at der ikke bliver kigget så meget ind. Dette blot til folks info, hvis de kender folk i området. Jeg er ret sikker på at alle ved hvad der foregår i de to huse (7 (thai) og 9 (de polske piger)). 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kommer jævnligt på den adresse, hvor pigerne skifter ca en gang om ugen. Som regel får man det man kommer efter og det lovede i annoncen. Ligesom billederne også passer med det man får, måske lidt forskønnet, men alligevel retvisende. 

Det er et af mine favoritsted og selvom psrkeringsforholdene er som trådstarteren beskriver og jeg bor tæt på, har jeg nu ingen skrupler over det. Mere at man står ret frit til skue ved indgangsdøren, trods en lille hæk. Men hvis man som jeg er rimelig høj, tager man alligevel over hækken. 

Et sted jeg godt kan anbefale. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har lige besøgt denne petit skønhed og må give trådstarter ret. Det er en helt igennem godkendt oplevelse med Dorris. 

Hun rejser hjem tirsdag og kommer tilbage til DK midt i september. Hvor hun formentlig skal turen rundt i Herning, Vejle, Aarhus og Kruså. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun er ikke rejst hjem, har lige besøgt hende idag på Sundsvej i Herning. Hun har annonce i Ekstrabladet, Annoncelight og escort side.dk  :-) Hun er en lille smuk og flot pige med nogle flotte naturlige bryster, sød og venlig betjening med fantastisk super fransk. Lille minus i min verden, så har hun for mange tatoveringer. Men kroppen fejler ikke noget. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...