Hop til indhold
Martinbanke

Kinnaree. Jeg flytter ind.... :) BEDSTE TIL DATO!

Recommended Posts

Efter min første tråd om stedet er der kommet styr på "misforståelsen". Som skrevet meget godt handlet af stedet..

 

Jeg blev tilbudt en time gratis som kompensation..Jeg skrev jeg ikke forventede noget gratis men kr. retur ok.

Jeg fik anbefalet Su. Fik en times massage der var lang lang over niveau.. prøvede at få lov til at betale men de nægtede.. efter 8 forsøg fik jeg stadig ikke lov.. så jeg måtte gå efter en times gratis massage himmelsk god massage.

 

Så:

 

Jeg bookede så 2 timer til igår fredag den 13... med samme Su.

 

Hold da op... hvor var det godt..som i det bedste jeg har oplevet.....(Har som skrevet tidligere været meget fast kunde til thaimassage.. mindst hver 2 uge i gennemsnit de sidste 10-12 år.)

Hun var monster fantastisk... helt igennem perfekt. Kan ikke finde ord. På et tidspunkt angreb hun min nakke, det var sygt godt.. men jeg lå med næsen boret ned i pude.. kunne slet ik trække vejret.. men fik lige åbnet munden lige nok til at ku få lidt luft ind.. lå med tanken om at hvis jeg døde grundet iltmangel. så sluttede det da behageligt.. for hold da op.. hvor havde hun styr på det.

Har haft ondt i min venstre arm/skulder i 3 år.. flere har "set" på det, fået lidt bedring på det.. men aldrig lige "ramt" der hvor epicenteret er.... Su fik lige øje på det.. og fandt synderen, en muskel scene der gik bagover skulder og ned over skulderblad og forsvandt så i "ledningsnettet" under der.. hun fik taget fat i den med vold og magt og vupti.. jeg kunne nu bevæge min arm/skulder ud i en yder stilling unden smerter for første gang i årevis.. min mund var paf åben... slask siger jeg bare..

INTET... som jeg har oplevet kan på nogen måde sammenlignes med igår... 

 

Jeg havde bestilt 2 timer med olie.(2x300kr) . men da Su skal hjem meget snart blev jeg sindsygt bange. for ikke at opleve mere.. så det blev til 1,5 time oliemassage (550kr hvilket ikke gir mening.. men den har vi jo vendt) og så bestilte jeg B2B 30 min til 500... så i alt 1050kr.. og blev jeg igen super bange for ikke nå at opleve mere med hende... så jeg fik lige mere af en god kaliber (siger ikke hvad da stedet ikke reklamerer med det)(og lukker den der, brug denne rapport som den er skrevet)

 

Fik lige ryddet godt og grundigt op i mit budget for sjov og ballade... Har aldrig brugt så meget på en gang på et besøg.... men hold da op... det løb godt op men smiler over hele skærmen... dagen efter.

Stedet burde lave en pris på 1,5 times massage..der giver mening.. så man ikke betaler 300 for en time og så 250 for den næste halve time...

havde jeg ikke været for hurtig ved ordresedlen igår.. havde jeg jo bare smidt de 50 kr mere og så havde jeg jo fået 2 timers oliemassage+b2b30minutter for kun 50kr mere..1100 i alt... istedet for 1,5T olie og 30 min B2B for 1050kr.

Er idag pænt øm i muskler.. men har det fantastisk.

 

 

 

-Gadaffi

https://www.escortguide.dk/P/koelige-rum-og-laekre-piger-ring-71630794-17803.html

 

 

 

 

 

 

Redigeret af Martinbanke

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Alkoholikeren

Hm skal forbi og så skrive, hvor dårlig en oplevelse jeg får, så får jeg gratis omgang.....skråplan Kinaree, og nej jeg kommer ikke fik et tilsvarende andet tilbud et andet sted som jeg sagde nej til og overholdt det, var siden på besøg og fik en god oplevelse, men tak for din flotte og gode anmeldelse der på fin måde respektere at ikke alt der leveres reklameres der med.....w2go.

bh

Alko

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej. Du får skam ikke noget gratis hvis du ikke har en god grund..

jeg prøvede med alt min magt IKKE at få noget gratis men de ville ikke have penge.efter endt behandling.....

-jeg blev tilbudt gratis fordi deres personale den dag havde lavet en "regnefejl"... så lader vi den ligge ved det!:)

 

Tak for din feedback:)

 

 

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var forbi igår Søndag 15/7-18 Desværre var Su rejst hjem,fik en der hedder Nee ,hun kunne slet ikke leve op til din oplevelse :( Hun var kun ok.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
love it skrev, for 40 minutter siden:

Var forbi igår Søndag 15/7-18 Desværre var Su rejst hjem,fik en der hedder Nee ,hun kunne slet ikke leve op til din oplevelse :( Hun var kun ok.

 

Øv øv at Su er rejst hjem hende har jeg brugt mange timer hos og hun var gennemført fantastisk, håber hun snart kommer igen. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var der i dag og fik massage af Tuk Tuk.

300,- for blød oliemassage. Men fint og struktureret gennemført. Hårdhed var også fint.

300,- for en god og dejlig handjob. 

Hun var smilende og køn.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Dansk69 skrev, for 9 timer siden:

Desværre er Nina der ikke mere :-(

VI har fået en ny (???) spammer .... Dansk69 har kommenteret 17 af top20 emnerne med enstavelses kommentarer, som INTET bidrager til de debatter, som er taget op.
20 kommentarer i alt fra Dansk69, heraf 20 indenfor de seneste 12 timer....
Under hvilket navn har du været kendt tidligere????

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...