Hop til indhold

Recommended Posts

Havde gennem seneste års tid kigget lidt efter hende....:wub:.... Og kan egentlig ikke forklare hvorfor jeg ikke har besøgt hende tidligere. Flot, meget ung ungarsk pige - outstanding byst ( hjulpet men dejligt bløde) og en yderst velskabt figur - alt i skønneste proportioner. Oveni var hun super sød, god indlevelse og nem at tale med ( fin engelsk). Hun leverer en meget god gfe.... Ja bare de klare anbefalinger herfra. Flot lejlighed i sydlige Amager. 

https://www.escortguide.dk/P/kristyn-last-week--39643.html

Ved godt hun er anmeldt tidligere, men hvad gør et nyt frisk pust. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvad mon forskellen er på 30 min. til 800 kr eller Full Service til 1800 kr. for 30 min. Det er en voldsom prisforskel. Hvad valgte du gokke72 og er tungekys samt sf med i "standardprisen" til 800 kr.?

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Besøgte Kristyn idag og kan ikke andet end at indstemme i hvad der har blevet sagt ovenfor. Pigen er utroligt smuk, har en perfekt krop med et blødt og behageligt personlighed. Hun er et genert væsen men på en pæn og afslapped måde.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...