Hop til indhold

Recommended Posts

Hej.

jeg har før været ved Mesuk og fået massage FP af en mørk pige, og TROR at det var Stella. Har set at der er 2 annoncer fra stedet, hvor der også er en pige som hedder Vicky. 

Er det en anden pige, eller bare samme pige med 2 annoncer med forskellige billeder. Har søgt herinde og syntes ikke jeg kan finde noget på Vicky, jo men ikke hende.

nogen som kan fortælle om hun ligner billeder, og giver en god behandling med kys og hele svineriet ;-)

https://www.escortguide.dk/P/super-hot-super-sexy-28aar-vicky-fra-cuba--37119.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hejsa.

uden at være hundrede % sikker, de to billeder hvor hun er i sort er vist gode nok, baggrunde på de billede er fra stedet .  de andre billede tror jeg ikke er hende, jeg har set hende når jeg har været på besøg  der, men har ikke været sammen med hende, men hun ser fin ud så forstår ikke hvorfor hun bruger falske billeder...

 

VH

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så tog jeg lige en tur med Vicky. Bestilte 30 min sex for kr. 900.- var der kl. 9.10 og skulle møde på arbejde kl. 10, så det passede lige med en halv times sex med mørk pige.

selvom jeg havde bestilt sex, sagde hun at jeg skulle starte med at ligge på maven, hun gik igang med massage og den er faktisk rigtig god. Da jeg på et tidspunkt kiggede på uret, var klokken allerede 9.42 uden at have fået en eneste pirrende berøring. Gjorde opmærksom på at jeg også havde bestilt sex, og så gik der hurtighed i det hele. Blow med dup i kort tid, rimeligt dybt, så lidt ridning inden jeg knoklede på i doggy for at afslutte, tøj på og gik ind på arbejdet kl.9.59 hvor der allerede stod kunder og ventede foran dør.

sød og venlig pige, men er nu nok stadig til små thaipiger, så det bliver det næste gang.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...