Hop til indhold

Recommended Posts

sauer skrev, for 1 time siden:

Hej

Er der nogen som ved noget om kvinder her.

https://annoncelight.dk/showad/254527

Fake og en profil der udelukkende er oprettet for at lokke dig over på et eller andet fantastisk dating-site hvor hun tilfældigvis har en profil. En af de dating-sites hvor alt koster penge (sende beskeder, se billeder, se hvem der har set nærmere på din profil osv.)

Det typiske billede er at man skriver lidt sammen via den oprindelige mail og pludselig ønsker hun at skifte da hendes mand eller andre har hacket hendes mail og kan læse med eller andre fantastiske historier.

Ovennævnte dating-sites består for størstedelens vedkommende af falske profiler der håndteres af timebetalte teenageres for at skabe "liv" på siden der ellers er død og inaktiv. Der har været et hav af tråde omkring dette emne og adskillige fyre er desværre faldet i og blevet snydt for deres surt opspare guld.

Men hvis der er andre der er af anden mening eller har haft held i sprøjten med Inge, så er de velkomne til at skrive og modbevise min teori :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hun er fake prøvet og skrive til hende og så får man en mail at man skal gå ind på et dating side og oprette profil. Hun skrev at hun kom fra Vejle. Hold jer langt væk fra hende 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...