Hop til indhold
Ray Hollis

New Hot sexy beya in Kolding C

Recommended Posts

Guest flinkmand
Ray Hollis skrev, for 5 timer siden:

Nogen der har besøgt denne unge dame?

https://annoncelight.dk/showad/238168

 

JA - OG HOLD DIG LANGT VÆK....

Det er virkelig et skummelt sted - der er vist 3 piger på stedet, og det er VIRKELIG ET SKUMMELT SKODSTED. Jeg har tidligere lavet en advarsel omkring selvsamme pige, da hun hed noget andet, men der lugtede meget fælt af noget meget stærkt tobak/hash eller andet tyrkisk meget stærk os. Pigen kunne ikke et ord engelsk, og lignede overhovedet - som overhovedet slet ikke den pige der er vist på billedet. Du bliver ligeledes overvåget af en 2-3 udenlandske fyre som sad udenfor bygningen da jeg gik ind, og det hele virker virkelig skummelt. Jeg skyndte mig at vende om da jeg så pigen, og hun ikke kunne et eneste ord på engelsk.

Jeg turde ikke gå videre - både på grund af lugten/stanken, men også de fysiske rammer og stemningen - KAN ABSOLUT KUN FRARÅDES.....

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest flinkmand

Kan se, at linket med Sonia/Beya - er inaktivt, men det er den samme kvinde. Hun har nu flyttet sin profil fra escortguide til annoncelight og hedder nu Beya i stedet for Sonia, men det ændrer ikke på oplevelsen - BLIV VÆK.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...