Hop til indhold

Recommended Posts

For en uges tid siden besluttede jeg mig for at prøve denne pige, Lorina som er fra Venezuela.
https://www.escortguide.dk/P/-lorin-dine-2-fingre-paa-min-fisse-paa-alt-cocktail-alt-inkl-600-1-2-time--21369.html

Jeg ringede da jeg havde parkeret rundt om hjørnet og jeg spurgte om jeg kunne komme med det samme, det blev der svaret ja  til.  Indgangen er ikke super diskret, så det gælder om at have en forholdsvis god timing for ikke at stå og blomstre for længe og blive overbegloet at de lokale beboere. Heldigvis blev jeg lukket forholdsvis hurtigt ind. Stedet er spartansk indrettet, ikke super flot men det tjener til sit formål. Jeg blev vist ind i et værelse og fik at vide der lige ville gå 5 minutter. Jeg tror hun var lidt forsinket med den forrige kunde. Det blev så til 15 minutters venten men tlf pigen var sød og spurgte om jeg ville have noget massage på benene mens jeg ventede, hvilket jeg takkede nej til.

Jeg kan ikke sige om det er hende på billederne, jeg tvivler nu lidt men hun har valgt nogle billeder der ligger meget tæt på virkeligheden. Lorina er en meget sød pige i midten af fyrrene, brysterne er hjulpet på vej.  Der er  masser af nærvær og øjenkontakt, det er helt sikkert at hun er interesseret i det hun laver.

Jeg valgte en halv time til 600,- som må siges at være super billigt. Hun rendte lidt ind og ud af rummet i starten og der var lidt fornemmelsen af Island Time, men hun snød ikke med tiden. Vi legede lidt med dominans, som jeg nu ikke er så meget til og afsluttede med almindelig sex hvor jeg kom ud over hendes bryster


Sød pige
Masser af nærvær.
Er man til en pige der dominere er hun besøget værd
Hun havde ikke travlt med at få det overstået og få mig smidt ud igen.
Prisen er lav.


Jeg måtte ikke kysse hendes krop eller på halsen, hun sagde det kildede.
Glidecreme er ikke godt, jeg kan bare intet mærke noget når hun bruger det. Det er synd når en fisse ikke føles som en fisse længere, men bare et uformeligt hul.

Jeg kunne sikkert godt finde på at besøge stedet igen en anden gang for en tur til, hvis det var muligt at varme hende bedre op, så man slap for glidecreme. 


 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for deleren. 

Det er ikke første gang, at hun og de andre ved stedet har fået nogle posetive ord med på vejen. Det lader til at man får meget for sine penge, hvis man ikke forventer den nyeste model. Men erfaring og nærvær er vist i orden. 

WtL 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...