Hop til indhold
Jernet

Sylvia - Vejle.

Recommended Posts

Først link: https://annoncelight.dk/showad/227970

Jeg havde i et par dage gået og været godt gammeldags liderlig, og det var ikke længere nok selv at tage hånd om den ting ;). Jeg havde haft kig på Tamara i Vejle, som en anden bruger herinde har efterlyst, men jeg blev lidt mistænkelig på så flot en pige, og så lave priser. Desuden så jeg i annoncen der var døgnåbent, og det er i min bog ikke et kvalitets stempel, og muligvis er det så heller ikke en pige der gør det af fri vilje, derfor blev hun valgt fra.

Sylvia derimod....her så annoncen anderledes bedre ud. Stedet kender jeg, da jeg ofte har været der, og pigerne plejer at leve rigtig godt op til billeder og beskrivelse. 

Da jeg havde parkeret lidt længere oppe ad vejen ringede jeg hende op.

Hun tog den, der var ledigt så jeg kunne komme med det samme. 5 minutter senere blev jeg lukket ind af en køn pige, sidst i tyverne, ca 175 cm høj, i ført en sort bodystociking og et smil. Hun kunne meget godt ligne billederne, ja jeg vil være lidt skråsikker og sige det er hende på billederne. 

Jeg bestilte en halv time, 800 kr. 

Bodystocikingen beholdte hun på under hele seancen, knappede den op i skridet og trak lidt ned fra toppen så jeg kunne komme til brysterne. Brysterne er store, helt naturlige og meget bløde. Hun startede med at give mig superfransk mens jeg stod op og hun sad på sengekanten. Hun suttede rigtig godt og længe, på en vild måde, og hele mit lem og kugler fik rigtig meget opmærksomhed af hendes meget levende tunge. Mens jeg stod der og nød blowjobbet, kunne jeg nå hendes bryster og nyde synet.

Dernæst bød hun mig ned at ligge ved siden af hende, på med gummi, lidt mere fransk, og så satte hun sig op og tog en god ridetur på mig. Efter noget tid sådan skiftede vi til missionær og afsluttede i doggystyle. Nu kunne jeg ikke holde længere og skød en ordentlig klat af i gummiet og kom i et mindre brøl. Sylvia stønnede også en del til sidst, ikke at jeg tror hun kom, men nød det lød det til, ingen falske pornostøn. 

Det var alt i alt en rigtig god oplevelse. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...