Hop til indhold

Recommended Posts

Link:

https://www.escortguide.dk/P/mia-real-and-new-in-taastrup-41490.html

Jeg besøgte Mia for et par dage siden og havde den mest vidunderlige oplevelse med en glad, sød og smilende pige der ligner billederne på profilen 100%.

Jeg efterspurgte GFE og jeg fik hvad jeg kom efter. Hun er sød og snakkesaglig og tager sig tid til at lære sin kunde at kende først og det viste sig lynhurtigt at vi havde blændende god kemi, hvilket førte til at vi havde noget af det bedste sex jeg har haft. Jeg har ikke lyst til at fortælle så mange detaljer om sex-akten selv, men hun var meget opmærksom på hvad jeg kunne lide og hun tilpassede sig lynhurtigt efter mine ønsker. Hun var ikke nærig med tiden og jeg oplevede intet pres for at blive færdig.

Den oplevelse jeg havde med Mia var fuldt på højde med hvad jeg har oplevet sammen med f.eks. Vicky eller Mina. Uden tvivl min nye favorit pige. Jeg håber vi vil se hende i København mange gange fremover, så tag jer godt af hende :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

hun ser sgu dejlig ud.. hun er på listen :D

 

tak for en god anmeldelse :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...